BEST Chișinău își mărește echipa. Fă și tu parte din ea!
Telegram

Ai început un nou an de studii și totuși ești plin de energie? Vrei să faci ceva diferit și interesant? Dorești să îți lărgești cercul de prieteni?

Fă parte din echipa noastră și beneficiază de oportunitățile pe care ți le oferă BEST Chișinău! Înregistrează-te pe site-ul organizației pînă pe 5 octombrie, accesând fișa de aplicare.

recrutari-14

În această toamnă, deschidem din nou aplicările pentru tinerii care doresc o provocare și tind să-și lărgească orizontul prin participare dinamică în cadrul activităților BEST.

Dacă ești student, noi îți oferim oportunitatea de a-ți îmbunătăți abilitățile personale și competențele profesionale, prin implicarea în diverse proiecte de voluntariat.

Devenind membru, îți vei face noi prieteni, vei învăța să lucrezi într-un mediu multicultural și vei putea călători în diferite țări ale Europei. Făcând parte din organizație vei obține experiența și abilitățile necesare pentru o viitoare carieră de succes datorită proiectelor organizate, sesiunilor de training și atelierelor de lucru.

Membrii noștri sunt lideri și studenți capabili, care au demonstrat că sunt în stare să facă o diferență și să fie remarcați ca viitori specialiști în domeniu.

BEST Chișinău, este un Grup Local al BEST, Board of European Students of Technology, prezent în 95 universități din 33 țări europene și este o organizație apolitică și nonprofit. Începând din 2007, BEST Chișinău nu încetează să valorifice potențialul ingineresc al studenților și să le ofere învățământ complementar celui universitar.

Definește-ți viitorul astăzi! Fă parte din echipă!

best-chisinau.org

Telegram