Cursurile BEST – garanția unei aventuri de neuitat!
Telegram

Te-ai gândit deja cum îți vei petrece vacanța de vară? Dacă nu, atunci echipa BEST îți vine în ajutor.
Dacă ești student UTM și ești gata să petreci aproximativ 2 săptămâni învățând, x cursuri de vară BEST te așteaptă în toate colțurile Europei. Aplică până pe 20 martie 2016!

teaser explore

În cadrul cursurilor de vară ai ocazia să frecventezi lecții dintr-un domeniu care te atrage, să-ți faci prieteni noi, din toată Europa, oameni cu interese asemănătoare cu ale tale, să practici și să-ți perfecționezi engleza și, desigur, să faci cunoștință cu obiceiuri și tradiții noi.

Aplică pe site-ul BEST până pe 20 martie 2016, înscrie-te la 3 dintre cursurile propuse, dar cu grijă, nu ai șansa de a participa decât la unul, deci stabilește-ți bine prioritățile!

Dacă ești acceptat, felicitări, te poți apuca să-ți faci bagajele, să-ți iei bilete tur-retur, iar cheltuielile pentru mâncare și cazare lasă-le în grija organizatorilor.

În cazul în care apar întrebări, adresați-vă pe e-mail: [email protected] sau la numărul de telefon +37379749812 – Andriana.

Link pentru aplicare.

*BEST – Board of European Students of Technology;

BEST Chișinău – organizaţie studenţească de nivel european, ce îşi propune de 7 ani încoace să dezvolte studenţii din cadrul Universităţii Tehnice a Moldovei.

Telegram