12 февраля 2014

BEST Chișinău își mărește echipa

BEST Chișinău își mărește echipa. Fă și tu parte din ea!

Afis Recrutari BEST Chisinau (1)
Astăzi ai șansa să-ți definești viitorul:
-să iei cât mai multe din anii de studenție;
-să te dezvolți multilateral;
-să obții competențe și abilități noi;
-să-ți lărgești cercul de prieteni.

Fă parte din echipă și beneficiază de oportunitățile pe care ți le oferă BEST Chișinău!
Înregistrează-te pe site-ul organizației până pe 23 februarie: http://best-chisinau.org/

Dacă ești student, BEST Chișinău îți oferă oportunitatea de a te dezvolta personal și profesional, prin implicarea în diverse proiecte de voluntariat. În această primăvară, din nou deschidem aplicările pentru tinerii ce doresc să-și lărgească orizontul și să se încadreze activ și cu mult entuziasm în activitățile BEST.

Făcând parte din echipă, vei putea să-ți îmbunătățești abilitățile personale și competențele profesionale sau să înveți lucruri noi, participând la organizarea evenimentelor. La fel, vei putea călători în diferite țări ale Europei, îți vei face noi prieteni și vei învăța să lucrezi într-un mediu multicultural. De asemenea, în cadrul organizației vei obține experiență și abilități pentru o viitoare carieră de success datorită proiectelor organizate, sesiunilor de training și atelierelor de lucru.

BEST Chișinău este o parte dintr-o rețea globală BEST, prezentă în 96 universități din 33 țări europene și este o organizație non-politică și aprofit. BEST Chișnău a fost fondat în 2007 și este format din studenți voluntari care desfășoară evenimente pentru studenții UTM.

Definește-ți viitorul astăzi. Fă parte din echipă!

Подписывайся