Primul pas în carieră pentru studenții UTM
Telegram

Până pe 20 mai studenții UTM pot aplica la evenimentul Engineer Your Career, organizat de către BEST Chișinău. Engineer Your Career este un eveniment care sprijină studenții în carieră și le oferă oportunitatea de a se dezvolta personal.

Pe 24-25 mai, la Engineer your Career participanții vo avea oportunitatea să învețe care sunt instrumentele și metodele de construire a unei cariere de succes.

În prima zi, 24 mai, se vor livra sesiunile de training Dezvoltare personală și Planificare strategică. Scopul sesiunii de dezvoltare personală este să îmbunătățească starea de conștientizare, dezvoltare a talentelor și abilităților personale, îmbunătățirea calității vieții și contribuirea la realizarea aspirațiilor și viselor personale. Sesiunea de planificarea strategică va ajuta participanții să identifice oportunitățile relevante lor și să se concetreze pe resursele disponibele pentru a-și atinge scopurile.

[EYC]Afiș

Pe 25 mai se vor livra sesiunile de training – Management de proiect și Crearea strategică de legături. Management de Proiect constă în aplicarea cunoștințelor, capacităților, instrumentelor și tehnicilor specifice pentru activitățile unui proiect, care au obiective, scopuri și cerințe definite, referitoare la timp, costuri, calitate și parametri de performanță, activități considerate ca importante și adecvate pentru finanțare. Crearea Strategică de Legături constă în crearea de legături cu un scop definit și o strategie pentru a ajunge la un anumit obiectiv.

Sesiunile de training vor fi livrate, în mod special, pentru studenții UTM, pentru care BEST Chișinău organizează evenimente deja de 6 ani.

Dacă dorești să faci primul pas în cariera ta de succes, atunci aplică pe site până pe 20 mai: http://best-chisinau.org/eyc/

* Taxa de participare constituie 25 lei, care va fi folosită pentru pauzele de cafea și tichet, în baza căruia vei avea acces la eveniment.
** Numărul de locuri la eveniment este limitat – vor participa 25 de persoane.

Telegram