BEST Chișinău: Noi membri – o nouă forță
Telegram

În această toamnă BEST Chișinău spune „Bun venit” celor aproape 30 de membri noi selectați în urma recrutării care a avut loc în perioada 15 septembrie – 12 octombrie.

best

Recrutarea noilor membri a decurs în 3 etape. Inițial tinerii au completat o fișă de aplicare în care și-au expus dorința de a face parte din familia BEST, ulterior pe 10 – 11 octombrie a urmat etapa de interviuri în care potențialii membri și-au împărtășit obiectivele lor pe viitor și cum acestea se îmbină cu viziunea BEST Chișinău. Pe 12 octombrie s-a desfășurat a treia etapa – Studiul de Caz în cadrul căreia a fost pusă la încercare creativitatea tinerilor, ei au fost împărțiți în 3 echipe având ca sarcină să elaboreze planul de acțiuni pentru organizarea evenimetelor marca BEST, astfel cei mai inventivi și ingenioși au devenit membri ai organizației.

După ce au trecut toate etapele de recrutare, pe 17 octombrie a avut loc prima adunare generală cu membrii aspiranți, unde în cadrul unor jocuri interactive ei au făcut cunoștință cu organizația și membrii ei. A doua zi s-a desfășurat o sesiune informativă unde ei s-au familiarizat cu toate activitățile organizației pe plan local și internațional, de asemenea ei au învățat metodele de comunicare în BEST Chișinău.

BEST Chișinău, este un Grup Local al BEST, Board of European Students of Technology, prezent în 95 universități din 33 țări europene, este o organizație apolitică și nonprofit. Începând din 2007, BEST Chișinău nu încetează să valorifice potențialul ingineresc al studenților și să le ofere învățământ complementar celui universitar.

Telegram