BEST Chișinău recrutează
Telegram

În această iarnă Grupul Local BEST Chișinău își deschide din nou ușile pentru studenții dornici să obțină o nouă experiență, o nouă atitudine, o nouă provocare.

BEST-Chișinău-Recrutează

BEST Chișinău, este un Grup Local al BEST (Board of European Students of Technology), prezent în 96 universități din 33 țări europene și este o organizație apolitică și nonprofit. Începând din 2007, BEST Chișinău nu încetează să valorifice potențialul ingineresc al studenților și să le ofere învățământ complementar celui universitar.

Oportunitățile pe care le oferim te vor ajuta să-ți găsești și dezvolți potențialul în diferite domenii, prin intermediul proiectelor de voluntariat, atât locale cât și internaționale, vei acumula cunoștințe și experiență necesară fiecărui student proactiv. Membrii organizației beneficiază de multe sesiuni de training și ateliere de lucru, care la rândul lor pun o bază impunătoare unei viitoare cariere de succes. Devenind membru BEST Chișinău îți vei lărgi cercul de prieteni, vei învăța și te vei dezvolta multilateral, iar oportunitatea de a călători în diferite țări ale Europei îți va stimula setea de cunoștințe și implicare socială.

Doritorii să obțină o dezvoltare profesională, să-și valorifice abilitățile personale și nu în ultim rând, să-și găsească prieteni noi pentru o atmosferă productivă în cadrul organizației, pot aplica până pe 17 februarie pe site-ul organizației best-chisinau.org.

Definește-ți viitorul! Fă parte din echipă!

Partenerii evenimentului sunt: Coca-Cola Hellenic, Biscottini, Minitipograph și ILVI-PAC.

Telegram