Campionatul Ce? Unde? Când? sezonul de toamnă 2023
Telegram

Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale vine cu o oportunitate pentru toți cei pasionați de cunoștințe și jocuri intelectuale – Campionatul Ce? Unde? Când? sezonul de toamnă 2023

Cum a pornit Campionatul Ce? Unde? Când? (CUC)

Campionatul CUC a apărut în anul 2002, la inițiativa unor tineri. Campionatul se desfășoară regulat, având loc 2 sezoane anual regulate și sezonul de vară, format din cupe deschise.

Cine organizează competiția?

Campionatul CUC este organizat sub egida Clubului Moldovenesc de Jocuri Intelectuale, o asociație obștească care are ca scop promovarea jocurilor intelectuale. Cu toate că este un eveniment CMJI, Campionatul CUC este desfășurat cu eforturi comune de și pentru participanți. Echipele mai experimentate depun mai mult efort, fiind responsabile de organizarea etapelor, iar echipele mai noi contribuie cu câteva întrebări care vor fi jucate la una dintre etape.

Cum vă puteți înregistra în competiție?

Completând formularul – https://forms.gle/cuDjPwsHfM5UBCfD8

Participarea în Campionat este gratuită.

Când și unde vor avea loc jocurile?

Campionatul CUC va decurge pe parcursul a 5 etape, în zilele de sâmbătă sau duminica, în perioada 11 noiemebrie – 10 decembrie. Competiția este desfășurată în principal la Chișinău, însă poate fi jucată în paralel și în alte localități – ne puteți contacta pentru mai multe detalii.

Pentru mai multe informații și noutăți despre campionat urmăriți pagina de Facebook a evenimentului, cmji.md și cuc.md.

Интеллектуальные игры

Telegram