Fii cool în această toamnă cu noile modele OLDCOM
Telegram

Fii cool în această toamnă cu noile modele OLDCOM

Toamna și-a intrat deja în drepturi, de aceea nu trebuie să ratezi noutățile autumnale propuse de brandul autohton de încălțăminte OLDCOM. Este vorba de noul model de teniși unisex LONDON și o formulă nouă a slip-onilor pentru femei EMILY – ambele create în culori neutre, perfecte pentru acest sezon.

EMILY

După ce anul trecut, OLDCOM a lansat slip-onii pentru femei EMILY în șase nuanțe diverse, în această toamnă brandul a revoluționat modelul și l-a făcut perfect pentru activitățile de zi cu zi. Astfel, noul model este dintr-un material denim confortabil și cald, de culoare neagră, disponibil în două variante cu pânză în carouri bej și gri.

Având la bază o singură nuanță, noul tip de slip-oni EMILY pot fi asortați ușor cu diverse culori și ținute atât din stilul casual, cât și cel elegant. Sunt perfecți pentru zilele în care trebuie să mergi mult pe jos, să petreci mult timp în picioare sau, pur și simplu, să arăți cool la școală ori la birou.

LONDON

Dacă preferi tenișii, OLDCOM îți propune un model nou de inspirație britanică, numit sugestiv LONDON. Sunt creați în același stil ca și slip-onii însă pot fi găsiți în trei variante, cu pânză în carouri bej și gri, dar și o variantă mai clasică de zig-zag gri.

Modelul este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Are un croi stilat și acoperă gleznele, conferind un plus de confort și protecție femeilor active ca să țină pasul cu toate provocările cotidiene.

Acoperirea integrală, dar și bumbacul natural din care sunt creați îi fac să devină un aliat perfect chiar și pentru sezonul mai rece. Designul este în tendințele europene și te va face să arăți cool în orice ipostază. Mai mult, fiind unisex, puteți să îi cumpărați împreună cu partenerul și să fiți un cuplu stilat.

 

OLDCOM este un brand autohton, care propune încălțămite comodă și practică la cele mai bune prețuri. Noile modele le găsești în întreaga rețea de magazine OLDCOM, dar și pe site: oldcom.md

Pentru a afla primul noutățile brandului, urmărește OLDCOM pe Facebook și pe Instagram.

Telegram