Farmecul sărbătorilor din copilărie în stilul „Crème Brûlée”
Telegram

Sărbătorile au suflet copil și sunt magice, pentru că au superputerea de a ne aduna împreună, alături de cei mai dragi. Perioade în care ne lăsăm furați de timp revenim în lumea poveștilor și a copilăriei.

Ținutele „Crème Brûlée” fac din orice zi o sărbătoare, completează atmosfera feerică și conferă rafinament. Părinții pot alege cu încredere ținute cochete și elegante pentru odraslele lor.

În cadrul Campaniei „Copii DININIMA”, brandul vestimentar  „Crème Brûlée” inspiră cu modele de hăinuțe în nuanțe romantice și cu aer clasic francez.

Mai stilat sau mai casual, copiii vor fi perfect echipați pentru a se bucura de orice ocazie, fie la serbări alături cei dragi, fie își vor crea propriile ocazii special: primii pași, prima cursă pe bicicletă, prima prietenie, primul gol sau primul succes. Îmbrăcați la patru ace, vor cunoaște tradițiile de familie și le vor transmite mai departe.

Serbează copilăria, răsfață-i pe cei mici cu ținute „Crème Brûlée”!

Campania „Copii DININIMA” este realizată în cadrul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția SUA pentru Dezvoltare Intenațională (USAID) și Agenția Suedeză de Cooperare Internațională și Dezvoltare (Sida). Conținutul materialelor realizate în campanie nu reflectă neapărat opinia USAID, a Guvernului SUA, a Sida sau a Guvernului Suediei.

 

Telegram