Ce gătim la cină – o nouă rețetă din cadrul Săptămânii Gastronomiei Franceze
Telegram

Sun Communications, în parteneriat cu televiziunea franceză TV5MONDE, mențin o tradiție anuală frumoasă, pe care, în fiecare toamnă, o așteaptă gurmanzii înrăiți. În luna noiembrie, întreaga planetă celebrează Săptămâna Gastronomiei Franceze. Cu această ocazie, ți-am pregătit o surpriză culinară de excepţie și anume o serie de rețete video, în care ilustrăm modul de preparare a unor bucate franțuzești, ușor de pregătit și potrivite gustului fiecăruia. Rolul de bucătari a fost împărțit de bloggeri din domeniul culinar și invitați îndrăgiți.

Urmărește, în cele ce urmează, un tutorial-video după care te poți conduce, pas cu pas, pentru a experimenta aromele franțuzești și în bucătăria ta!

Bloggerița Ana Maria Cojocaru și specialistul în digital marketing – Artur Gurău, vor găti ”Hachis Parmentier” sau budincă de cartofi cu carne. Ți-am trezit pofta? Inspiră-te din rețeta video de mai jos.

Urmărește Săptămâna Gastronomiei Franceze pe pagina de Facebook a Sun Communications sau pe canalul său de youtube .

Mai multe rețete gătite de talentata Ana Maria Cojocaru vezi pe pagina sa de Facebook sau pe canalul său de youtube.

Săptămâna Gastronomiei Franceze se celebrează în Franța, începând cu anul 1990, în luna octombrie/noiembrie. A fost instituită la iniţiativa jurnalistului gastronomic Jean-Luc Petitrenaud. De rând cu alte scopuri, această sărbătoare își propune să încurajeze comportamentul şi consumul alimentar înscris în conceptul – “mod de viaţă echilibrat şi durabil”.

Telegram