Olesea Ceban, designer vestimentar: ”DARE va deschide în modă o ușă care până acum a fost închisă ermetic pentru femeile cu dizabilități și cu boli incurabile”
Telegram

Ce-și doresc femeile? Bineînțeles, să fie frumoase. Olesea Ceban, geniul creator al casei de modă Mate’O, împodobește ținutele vestimentare cu croieli îndrăznețe, o doză generoasă de eleganță și un mic secret pe care l-a dezvăluit, în exclusivitate, în acest interviu.

Olesea Ceban_Dare_Social_Fashion_Show

Ce te-a motivat să participi în calitate de designer la DARE Social Fashion Show?

Am constatat că, de multe ori, o simplă modificare a unui element la un articol de îmbrăcăminte obișnuit face o mare diferență. Aici apare provocarea: de a face o schimbare pentru un lucru existent, motivindu-mă să arăt că hainele nu se diferențiază cu nimic. Însă sunt confortabile și satisfac cerințele individuale.

Descrie-ne, în câteva cuvinte, ce vor vedea special spectatorii primului Social fashion show din Moldova.

„Elegance” îmbină țesături ușoare si tăieturi măgulitoare. Permite libertatea de mișcare și ușurința de dressing.

Cât de util consideri că este pentru femeile cu dizabilități și cu boli incurabile să fie modele pentru o zi, la DARE Social Fashion Show?

Vreau să menționez că DARE Social Fashion Show va deschide în modă o ușă care până acum a fost închisă ermetic pentru femeile cu dizabilități și cu boli incurabile. Mă refer la șansa de a fi modele. Cât e de util? A fi model e altceva. Fiecare femeie a visat să fie un model pe podium, iar acest show le oferă oportunitatea de a trăi cu bucurie această experiență. Ele vor demonstra că în industria modei nu există limite.

Tu te ocupi de Svetlana Condrea, una dintre modelele noastre. Cum va arăta ținuta în care va defila Svetlana pe podiumul DARE?

Ținuta „Elegance” marca Mate’O este o filozofie de stil, care cuprinde tendințele modei, eleganță și rafinament. Ținuta este concepută pentru a-i oferi Svetlanei posibilitatea de a se îmbrăca cu stil și să emane feminitate și putere.

Ai mai făcut până acum vestimentații pentru oamenii cu dizabilități? Ce reprezintă pentru tine această experiență?

Da, am făcut. Dar niciodată nu m-am gândit că fac o altfel de haină. Această experiență te face să vezi dincolo de aparențe și să simți cu inima.

razdelitel_raduga

Îndrăznește să fii Consul Social, Diplomat Social sau Ambasador DARE la primul eveniment caritabil de modă din Republica Moldova, dedicat femeilor cu dizabilități locomotorii și cu boli incurabile, care va avea loc pe data de 16 august 2014, la Leogrand Convention Center.

Biletele la DARE Social Fashion Show sunt disponibile exclusiv în rețeaua Moldcell.

Trimite un SMS fără text la 1113, 1114 şi 1115 (valabil pentru abonaţii Moldcell) sau vino direct la reprezentanţa Moldcell Center din Shopping MallDOVA pentru a deveni Consul, Diplomat sau Ambasador Social pentru o cauza nobilă. Expedierea mesajului se taxează conform preţurilor indicate mai jos. După ce primiți codul biletului, vizitați Moldcell Center din Shopping MallDOVA pentru a-l schimba pe bilet. De asemenea, îți poți cumpăra un bilet la eveniment și de la Moldcell Café de pe strada Tighina 55.

Pentru detalii suplimentare accesați site-ul dare.md.

Telegram