Ilinca Avram, creatoare de modă: ”DARE e un eveniment frumos, prin care cele ce ne sunt modele de viață au ocazia să fie și modele pe podium”
Telegram

Frumusețea ține mai mult de atitudine decât de aspectul fizic. O spune designerul vestimentar Ilinca Avram, care a pregătit o superbă rochie de seară pentru Ludmila Iachim, una dintre modelele DARE Social Fashion Show. Ce a motivat-o să participe la acest eveniment în premieră pentru Republica Moldova și care sunt secretele frumuseții pe podiumul de modă, citiți în acest interviu.

Ilinca Avram_Dare_Social_Fashion_Show

– Ce te-a motivat să participi în calitate de designer la DARE Social Fashion Show?

Mă bucur mult că mi s-a oferit ocazia să particip la primul DARE Social Fashion Show. Spun asta cu siguranța că vor mai urma multe alte ediții. Este o ocazie perfectă ca să atragem atenția oamenilor asupra faptului că este nevoie să fim mai buni, mai înțelegători și să participăm mai activ în ajutorarea oamenilor cu nevoi speciale. Dacă statul nu ne impune să avem grijă să ne creăm o viață frumoasă, atunci noi să fim cei care îi învață o lecție de viață.

– Descrie-ne, în câteva cuvinte, ce vor vedea special spectatorii primului Social fashion show din Moldova.

– Vor vedea multe zâmbete, pace, dar cel mai important dorința de viață și puterea de a trece peste obstacolele ei.

– Cât de util consideri că este pentru femeile cu dizabilități și cu boli incurabile să fie modele pentru o zi, la DARE Social Fashion Show?

Este extrem de important pentru orice femeie să se simtă frumoasă și admirată. Este un eveniment frumos prin care le oferim ocazia celor care ne sunt modele de viață să fie și modele pe podium.

– Tu te ocupi de Ludmila Iachim, una dintre modelele noastre. Cum va arăta ținuta în care va defila Ludmila pe podiumul DARE?

– Sunt extrem de fericită că rochia mea va fi purtată cu eleganță de Ludmila Iachim. Va fi o rochie de seara, din sari, mătase naturală. În primul rând va pune în valoare trăsăturile feminine ale Ludmilei, dar totodată și puterea ei.

– Ai mai făcut până acum vestimentații pentru oamenii cu dizabilități? Ce reprezintă pentru tine această experiență?

– Nu am facut vreo diferență între modelul meu de la DARE și orice altă femeie care ar putea purta o rochie semnată de mine.

razdelitel_raduga

Îndrăznește să fii Consul Social, Diplomat Social sau Ambasador DARE la primul eveniment caritabil de modă din Republica Moldova, dedicat femeilor cu dizabilități locomotorii și cu boli incurabile, care va avea loc pe data de 16 august 2014, la Leogrand Convention Center.

Biletele la DARE Social Fashion Show sunt disponibile exclusiv în rețeaua Moldcell.

Trimite un SMS fără text la 1113, 1114 şi 1115 (valabil pentru abonaţii Moldcell) sau vino direct la reprezentanţa Moldcell Center din Shopping MallDOVA pentru a deveni Consul, Diplomat sau Ambasador Social pentru o cauza nobilă. Expedierea mesajului se taxează conform preţurilor indicate mai jos. După ce primiți codul biletului, vizitați Moldcell Center din Shopping MallDOVA pentru a-l schimba pe bilet. De asemenea, îți poți cumpăra un bilet la eveniment și de la Moldcell Café de pe strada Tighina 55.

Pentru detalii suplimentare accesați site-ul dare.md.

Tatiana Balaban

Telegram