Irina Madan, creatoare de modă: ”Frumusețea nu are nevoie de bariere pentru a ieși la suprafață”
Telegram

Irina Madan, creatoare de modă: ”Frumusețea nu are nevoie de bariere pentru a ieși la suprafață”

Rochii croite cu migală, țesături pictate manual cu măiestria unui artist de talie internațională și o cunună de idei care dau formă și culoare oricărei ținute vestimentare. Acestea sunt gândurile care-ți trec prin minte ori de câte ori zărești o piesă vestimentară creată de Irina Madan.

Irina Madan_Dare_Social_Fashion_Show

Ce te-a motivat să participi în calitate de designer la DARE Social Fashion Show?

Propunerea de a participa în calitate de designer la DARE Social Fashion Show mi s-a părut din start interesantă și am rămas entuziasmată datorită ideii frumoase și originale. Am fost motivată de faptul că în organizarea evenimentului sunt implicați oameni care depun mult suflet. Ceea ce izvorăște din suflet și este creat din inimă oferă în cele din urmă o satisfacție sufletească de nedescris.

Descrie-ne, în câteva cuvinte, ce vor vedea special spectatorii primului Social fashion show din Moldova.

Evenimentul în sine este unul special, deoarece are la bază o idee specială și oameni speciali. Spectatorii vor vedea ținute create cu suflet, îmbrăcate și purtate cu suflet.

Cât de util consideri că este pentru femeile cu dizabilități și cu boli incurabile să fie modele pentru o zi, la DARE Social Fashion Show?

Este foarte util acest lucru. Femeile cu dizabilități și boli incurabile vor fi modele pe podium pentru o zi, rămânând a fi modele de viață în fiecare zi. Frumusețea vine din interior, fiecare dintre noi ar trebui să nu ne lăsăm influențați de aparențe, pentru că frumusețea nu are nevoie de bariere pentru a ieși la suprafață.

Tu te ocupi de Cristina Godoroja, una dintre modelele noastre. Cum va arăta ținuta în care va defila Cristina pe podiumul DARE?

Cristina va îmbrăca o rochiță pictată manual și creată special pentru ea. Ținuta prezentată la Dare Social Fashion Show a fost creată în colaborare cu ea. Am reprodus pictura preferată a Cristinei – „Autoportret cu colier de spini” semnat de Frida Kahlo. Pictura impresionează prin profunzimea mesajului. Este o ținută creată în culori complicate. Am utilizat tricotul și bumbacul pictat în nuanțe de verde, accentul ținutei fiind pictura propriu-zisă.

Ai mai făcut până acum vestimentații pentru oamenii cu dizabilități? Ce reprezintă pentru tine această experiență?

Pentru prima dată am creat vestimentație pentru oamenii cu dizabilități. Pentru mine această experiență este unică și specială în același timp. Cu siguranță, evenimentul va fi unul frumos, ecoul căruia se va auzi pentru foarte mult timp.

razdelitel_raduga

Îndrăznește să fii Consul Social, Diplomat Social sau Ambasador DARE la primul eveniment caritabil de modă din Republica Moldova, dedicat femeilor cu dizabilități locomotorii și cu boli incurabile, care va avea loc pe data de 16 august 2014, la Leogrand Convention Center.

Biletele la DARE Social Fashion Show sunt disponibile exclusiv în rețeaua Moldcell.

Trimite un SMS fără text la 1113, 1114 şi 1115 (valabil pentru abonaţii Moldcell) sau vino direct la reprezentanţa Moldcell Center din Shopping MallDOVA pentru a deveni Consul, Diplomat sau Ambasador Social pentru o cauza nobilă. Expedierea mesajului se taxează conform preţurilor indicate mai jos. După ce primiți codul biletului, vizitați Moldcell Center din Shopping MallDOVA pentru a-l schimba pe bilet. De asemenea, îți poți cumpăra un bilet la eveniment și de la Moldcell Café de pe strada Tighina 55.

Pentru detalii suplimentare accesați site-ul dare.md.

Tatiana Balaban

Telegram