Tania Munteanu, designer Estradi: ”E superficial ca oamenii să fie judecați doar după ceea ce se vede cu ochiul liber”
Telegram

Accesoriile croșetate, gențile cu dichis, detaliile brodate spectaculos și papioanele cu personalitate sunt câteva dintre micile bucurii colorate cu care Estradi ne-a obișnuit în acest an. Tania Munteanu, una dintre jumătățile creative de la Estradi, ne povestește despre surprizele pregătite în exclusivitate pentru modelele DARE Social Fashion Show.

Tania-Munteanu_Dare_Social_Fashion_Show

Ce te-a motivat să participi în calitate de designer la DARE Social Fashion Show?

Înainte de toate, vrem sa deschidem o mică paranteză. Nu putem spune că ne considerăm designeri. Deocamdată suntem intermediari între ideile pe care le avem despre frumos, funcționalitate și autoexprimare. Motivația de a participa la prima ediție a DARE Social Fashion Show tot de aici vine. A fost o provocare pentru noi și ne-am propus sa scoatem din zona de confort concepțiile despre frumos. În final, ceea ce ne dorim, este să se înțeleagă că omul este cea mai complexă creație și este superficial să fie judecat doar după ceea ce se vede cu ochiul liber. Este un eveniment de o importanță mare pentru noi și din motivul că participăm pentru prima oară într-un Fashion Show.

Descrie-ne, în câteva cuvinte, ce vor vedea special spectatorii primului Social Fashion Show din Moldova.

Spectatorii primului Social Fashion Show din Moldova vor vedea o premieră, și ne referim aici nu doar la evenimentul în sine ci și la detaliile care vor face parte din ținuta fetelor. Estradi va fi prezent cu o serie de accesorii create exclusiv pentru DARE.

Cât de util consideri că este pentru femeile cu dizabilități și cu boli incurabile să fie modele pentru o zi, la DARE Social Fashion Show?

Considerăm că dizabilitatea locomotorie sau bolile incurabile nu anulează dorința și posibilitatea de a fi feminine, frumoase și moderne. Pentru fetele participante ca și modele este o dovadă de curaj și forță, ele deja au reușit mai mult decât să devină modele pentru o zi. Ele sunt modele și exemple de viață.

Tu te ocupi de accesoriile Estradi pentru modelele noastre. Cum vor arăta acestea?

Vom păstra o doză de mister, și nu vom dezvălui toate surprizele pe care le pregătește Estradi pentru vizitatorii primului Social Fashion Show din Moldova, însă în linii mari putem spune că veți regăsi în accesoriile pe care le pregătim pentru eveniment elemente ce amintesc de natură – așa cum și DARE a ales să fie reprezentați de un copac. În creațiile noastre veți regăsi motive florale feminine, am ales materiale expresive prin culoare și am păstrat confortul texturilor naturale.

Ai mai făcut până acum accesorii pentru oamenii cu dizabilități? Ce reprezintă pentru tine această experiență?

Am făcut accesorii pentru oameni, este practic același lucru pentru că la bază stau aceleași nevoi. Este o experiență deosebită cu atât mai mult că cunoaștem oameni extraordinari, cu practici de viață și reușite absolut uimitoare. Suntem onorați și mândri să fim parte a acestui proiect și mulțumim DARE pentru oportunitate.

Tania Munteanu și Diana Bargan Ignat sunt cele două creatoare de accesorii Estradi.

razdelitel_raduga

Îndrăznește să fii Consul Social, Diplomat Social sau Ambasador DARE la primul eveniment caritabil de modă din Republica Moldova, dedicat femeilor cu dizabilități locomotorii și cu boli incurabile, care va avea loc pe data de 16 august 2014, la Leogrand Convention Center.

Biletele la DARE Social Fashion Show sunt disponibile exclusiv în rețeaua Moldcell.

Trimite un SMS fără text la 1113, 1114 şi 1115 (valabil pentru abonaţii Moldcell) sau vino direct la reprezentanţa Moldcell Center din Shopping MallDOVA pentru a deveni Consul, Diplomat sau Ambasador Social pentru o cauza nobilă. Expedierea mesajului se taxează conform preţurilor indicate mai jos. După ce primiți codul biletului, vizitați Moldcell Center din Shopping MallDOVA pentru a-l schimba pe bilet. De asemenea, îți poți cumpăra un bilet la eveniment și de la Moldcell Café de pe strada Tighina 55.

Pentru detalii suplimentare accesați site-ul dare.md.

Telegram