PORT MALL – cea mai mare zonă de divertisment din țară
Telegram

În toamna anului 2023, comerțul și divertismentul din Republica Moldova va avea o altă anvergură. Cel mai mare mall din țară – PORT MALL, la ora actuală – finalizat în proporție de 89%, va redefini shoppingul și în special – distracția.

Noul Centru de gravitație vine pe piață cu cea mai mare zonă de divertisment, cu o capacitate de 5750 m2 în sectorul Ciocana din Chișinău.

Mall-ul este proiectat pentru circa 15.000 de vizitatori pe zi. Odată ajunși, aceștia vor avea posibilitatea să petreacă aici mai mult de 6 ore descoperind o varietate largă de gusturi și emoții, grație mai multor proiecte de divertisment implementate în interiorul mall-ului.

Instagram

Cea mai vastă rețea de cinematografe din România, vine la PORT MALL cu 4 săli de cinema, una dintre care – privată, VIP. Partenerii consideră că locația va deveni un punct gravitațional pentru locuitori.

“De când am văzut strategia și planurile ne-am dat seama că avem de-a face cu o echipă, care va construi un proiect care va avea succes, atât la nivel de orașul Chișinău, cât și la nivel de întreaga Republică Moldova”, — Alexandru Melinte – Fondator „Happy Cinema”.

Food Court-ul este planificat să fie unul cu adevărat distinct, având o capacitate de 500 de persoane iar la bord – bucătării din toată lumea: McDonalds, mâncare asiatică, pentru cei care preferă un mod de viață sănătos –  salad bar, cea mai gustoasă pizza, cafea și deserturi delicioase. Și cel mai important – vizitatorii se vor delecta din toate, admirând o priveliște unică! Asta pentru că e primul foodcourt din țară cu terasă.  Deocamdată, au rămas câteva spații spre chirie – disponibile.

Facebook

Pentru familii cu copii, PORT MALL va găzdui cea mai mare zonă de distracții a unei rețele europene, axată pe principiul distracției în comun – părinții, vor avea acces și se vor distra împreună cu picii săi.

 

“Zone diferite, 7 săli pentru aniversări și un loc absolut uimitor în care să fii. Credem că familiile din Chișinău vor petrece un timp minunat în unul dintre cele mai frumoase locuri, Port Mall”,  — Justas Gavenas, сofondator „ADVENTICA”

PORT MALL este menit să ofere locația perfectă, dotată și confortabilă pentru orice activitate: începând de la un dejun atmosferic sau cină, distracție și sărbători de familie, preparty înainte de concert sau sau afterparty după aquapark.

1000 de locuri de parcare și 32 000 m2 de spațiu pentru tine, familia și gașca ta! Proiectul PORT MALL, cel mai mare Mall din țară este finalizat în proporție de 89% și are un grad de ocupare a spațiilor comerciale de peste 90 la sută, ceea ce înseamnă că ne vedem la marea deschidere foarte curând!

Tik Tok

Telegram