10 iunie – Deschidere AutoCinema in locatie Noua
Telegram

10 iunie – Deschidere AutoCinema in locatie Noua

Vești bune prieteni, AutoCinema se redeschide și va fi mai aproape de voi, la o nouă adresă  – IunasPark, str. Petricani 86.

Ce este AutoCinema? Este primul și unicul autocinematograf din Chișinău!
Probabil fiecare dintre noi când a privit filme americane unde se prezentau acele cinematografe nostalgice în aer liber, a visat măcar o dată să ajungă în acel loc magic – un loc pentru automobiliști, cinefili și îndrăgostiți, un cinematograf în care vizitatorii pot viziona filme fără a părăsi mașina!


Totul decurge foarte simplu: vii la noi, te ghidăm spre un loc de parcare disponibil, îți comunicăm frecvența undelor radio pentru a avea acces la sunet și vei savura filmul direct din autoturismul tău trăind senzația că ai rezervat toată sala cinematografului doar pentru tine! Iar dacă te va prinde pofta de ronțăit ceva bun, avem și un bar cu gustări clasice, popcorn și băuturi răcoritoare!

Deci, de ce să vii la AutoCinema ?
– Dacă ești îndrăgostit și vii cu jumătatea ta, vei avea mereu locuri pentru sărut;
– Dacă vii împreună cu prietenii, puteți râde sau comenta cât încape fără a primi observații la de alți spectatori;
– Dacă dai importanță sunetului, nu doar imaginii, poți seta volumul așa cum îți place ție fără a te simți jenat că deranjezi pe cineva;
– Dacă ești cu părinte și vii cu copiii, nu e necesar să-i cerți sau să-i domolești la fiecare pas, dar te distrezi împreună cu ei.Pentru o bună și distractivă alternativă a plimbatului în parc, ieșitului la terasă, mersului la teatru, piscine etc… te invităm la AutoCinema ca să te bucuri de poveștile captivante și emoționante din filme. Vei avea parte de umor, suspans, romantism, dramă, aventură, efecte speciale, muzică a și leasă actori talentați timp de aproximativ două ore!

În fiecare zi, începând cu data de 10 iunie, la ora 21:00 și la ora 23:00 te așteptăm la noua adresă – IunasPark, str. Petricani 86.

 

Telegram