Privé Fashion Events
Telegram

Capitala noastră merită un eveniment de anvergură, după o pauză sesizabilă și deficit de show-uri de modă.  

Organizatoarele Privé Fashion Events anunță cu mult entuziasm lansarea primului eveniment Hybrid din Moldova, care va avea loc pe data de 8 Septembrie în locația Digital Park.

Proiectul are de fiecare dată o abordare artistică și creativă care îi justifică titlul de cel mai nonconformist proiect fashion din Moldova.

CONCEPTUL EVENIMENTULUI pentru ediția Autumn/Winter a celui mai controversat show de modă din Moldova vine să uimească prin :

  • detalii care pornesc de la dinamica industrială și era digitală, al vitezei care pulverizează formele, exprimând o emancipare față de percepțiile învechite;
  • mixajul între Papier Mâché Art și Pop Art
  • un contrast al prezenței online și offline.

La eveniment va fi expusă opera de artă ,,Quiet Storm” semnată de tânăra și talentata artistă Alexandra Petraș, în valoare de 10 000 euro. Totodată, în premieră, autorul colecției ,,Loving Bulgakov”, pictorul Alex Gurschii, creațiile căruia au fost apreciate de artistul rus Filip Kirkorov, actorii Konstantin Habenskii și Alexandr Petrov, special pentru eveniment va crea o expoziție de ținute extravagante pictate manual în stil Pop Art.

Brandurile participante:

Irene Vitali 

Brandul Irene Vitali epatează cu un stil minimalist, având în același timp construcții și detalii excentrice.

Piese vestimentare atemporale de o calitate înaltă definesc conceptul brandului. Dezvoltându-se cu pași grăbiți, Irene Vitali comercializează atât piese vestimentare pentru femei, bărbați și copii, cât și articole pentru casă.

Fb: Irene Vitali Store

Insta: @irenevitalistore

Site: irenevitali.com

Viggo by Cătălin Botezatu

Viggo by Cătălin Botezatu este confidentul bărbatului pentru care haina de calitate reprezintă, în aceeași măsură, emoție, plăcere, dorință și extaz. Este partenerul de încredere al bărbatului în fiecare dintre momentele acestuia de glorie: în câștigarea negocierilor, în zilele importante din familie, în vacanță și serile în compania celor mai buni prieteni.

Fb/Insta: VIGGO MOLDOVA

FortunaSisters

Finisări ideale, linii simple, curate, țesuturi delicate, siluete sculpturale și mult rafinament – toate acestea se regăsesc în noua colecție “Bridal” 2022 a brandului “FortunaSisters”.

Fb: FortunaSisters

Insta: @fortunasisters

VITTA PRIVÉ

Sinonim al luxului și senzualității, showroom-ul VITTA PRIVÉ este un adevărat challenge pentru femeia fără inhibiții, provocatoare și sexy.

Multibrand-ul de lenjerie exclusivă și-a cucerit admiratoarele prin varietate, iar mai nou, a fost lansată și linia sport, care știe să scoată în evidență formele celor mai apetisante siluete.

Fb: VITTA Prive; Vittasport

Insta: @vitta_prive; @vitta_sport

DORÍS  

Ne place sa fim mai diferiți și speciali, fiind un brand începător, alegem cu grijă stofele și acordăm atenție deosebită detaliilor și calității. Finețea stofelor naturale și minimalismul ne definesc creațiile vestimentare. Stilul vintage, elegant și rafinat al anilor 60/80 reprezintă sursa noastră continua de inspirație. Din dorința de a păstra în fiecare zi feminitatea și gingășia, ținutele noastre arată la fel de bine atât cu un pantof stiletto, cât și cu o pereche de ghete.

Fb: doris_store_doris

Insta: @doris_store_doris

Mia Bella

O perfecționistă desăvârșită, mereu determinată și echilibrată, fondatoarea brandului Mia Bella, Alina Cebotari crează ținute elegante pentru femeia modernă și emancipată. Fie că e vorba de o zi de birou sau o ieșire în oraș, ținutele Mia Bella își găsesc existența în emoții, senzualitate, dar și linii fixe.

Fb: MIA BELLA

Insta: @miabella.md

Șotropa

Culoare, construcții curajoase și texturi extravagante inspiră creatoarea brandului Șotropa să experimenteze cu ținute chic, care anticipează trendurile în dezvoltare.

Otilia Șotropa a reușit să devină designerul favorit al stiliștilor și fashionistelor din țară.

Fb: Sotropa

Insta: @_sotropa

Frangipani

Frangipani este brandul inspirat din natură și dedicat femeilor. De aici provine numele brandului, aici se unesc oamenii, care sustin aceleasi idealuri estetice și au valori comune, bazate pe stil unic,  țesături durabile și regenerate pentru a ne proteja mama natură – cea mai creativă forță existențială. Avem incredere și facem accent pe detalii, deoarece anume în detalii este locul unde te poti regăsi.

Un design bun nu este conceput din logică, ci provine din profunzimea personalității care te reflectă.

Fb: Frangipani

Insta: @frangipani_delight

Florentino Delure

Florentino Delure este un brand premium ce crează ținute pentru bărbați și dame utilizând țesături din Italia și Anglia. Începând de la costume business, casual, și clasice, brand-ul vă pune la dispoziție o gamă largă, dar selectă, de articole vestimentare ce rezistă trend-urilor sezoniere, oferind confort și eleganță. Florentino Delure transpune armonia și simțul frumosului estetic în fiecare ținută.

Sloganul “EGO is you” – te aduce la libertatea de a fi tu însuți; îmbracă fericirea pe tine, ca să o poți oferi celorlalți mai apoi.

Fb: Florentino Delure

Insta: @florentino.delure

Mimaussy

A invoca MIMAUSSY înseamnă a apela la puterea sa magică, la secretele sale: eleganță, atemporalitate, magnetism si lux.

MIMAUSSY este un brand vestimentar francez, care pune în valoare moștenirea textilă a luxului vestimentar, ce reînvie codurile istorice ale modei.

Țesăturile sunt materiale vii care au supraviețuit de-a lungul secolelor. Sunt rezultatul unei lucrări de precizie în care calitatea și finisajele sunt impecabile. Mimaussy aduce impreuna țesăturile, stilurile și epocile.

Prin îmbinarea materialelor unice și extraordinare în creațiile sale, Mimaussy a făcut din îmbrăcăminte un talisman care deschide porțile către un univers misterios, în care sunt dezvăluite secretele seducției și metamorfozei.

A purta una dintre rochiile Mimaussy este ca și cum ai atinge și deține o operă de artă: un privilegiu care îți dă senzația de a fi unic.

Fb: Mimaussy Mimaussy

Insta: @mimaussy.officiel

2Coat by Tovstenco Olga

Armonia dintre noile tehnologii, sortimentul clasic și consumul rațional al noilor trenduri sunt cu desăvârșire ADN-ul brandului 2Coat by Tovstenco Olga. Suntem încrezători că acestea pot funcționa concomitent, zilnic convingându-ne de acest lucru. Clienții noștri sunt minunați, deștepți, interesanți și de succes. Noi cream vestimentația având la bază tehnologiile inovatorii și în același timp retransformăm proiectele nerealizare a marilor case de modă folosind doar stofe de clasa lux și premium.

Cu dragoste pentru planetă și oameni.

Fb: 2Coat by Tovstenco Olga

Insta: @2coatbyto_official

Sofi&Co

Sofi&Co a reușit să identifice o formulă unică dintre stil, preț și calitate, care să satisfacă cerințele femeilor pasionate de modă. Fondatoarea magazinelor de îmbrăcăminte Sofi&Co, Maria Platon pune mult accent pe stilul clasic ușor convertabil în casual.

Fb: Sofi&Co Fashion Shop

Insta: @sofi_co_shop

LOVE&PASSION LENJERIE

Love&Passion este mai mult decât un brand, este dragostea pentru linii dantelate, ce îți învăluie corpul cu feminitate și unicitate.

Pasiunea are nume, Nicoleta Munteanu, fondatoarea brandului, de mai mult de 6 ani, crează seturi de lenjerie handmade,  implementând în realitate cele mai intime fantezii ale femeilor curajoase și emancipate.

Fb: LoveandPassionByNicole

Insta: @love.and.passion.lingerie

Lana Furs

LANA FURS este un show-room specializat în comercializarea pieselor vestimentare din blană, mantouri și articole din piele de cea mai înaltă calitate.

Echivalentul luxului și feminității, cu o gamă cromatică variată, fără mari accente sofisticate, noua colecție Lana Furs emană un spirit feminin, modern și excentric.

Fb: lanafurs

Insta: @lana_furs_moldova

Telegram