La cumpărături pe note muzicale! Cum i-a surprins Moldovan National Youth Orchestra pe clienții unui magazin din Capitală
Telegram

În timp de toamna se numără bobocii, iar pentru Moldovan National Youth Orchestra contează experiențele muzicale și fericirea adusă sutelor de locuitori din Republica Moldova. Una dintre cele mai frumoase momente ale anotimpului auriu a fost un flashmob muzical dinamic, urmat de un concert în parcarea magazinului Kaufland Moldova din sectorul Ciocana.

Toamna #MNYOrchestra a fost una plină clipe memorabile, spontaneitate și oameni frumoși. Câțiva din muzicienii orchestrei au creat un moment muzical deosebit ce ne amintește atât de zilele însorite de toamnă, cât și de faptul că lucrurile frumoase se pot întâmpla atunci când nu te aștepți, fie când mergi în transport, faci cumpărături sau ești cu gândul la persoanele dragi.

Cu această ocazie, a fost lansat un proiect nou, Brass Sextet, alcătuit din tinerii și explozivii muzicieni: Vlad Hachi (trombon), Xenia Batrînu (corn), Mihai Balan (trompetă), Alexandr Rîbațchii (trombon), Albert Baciu (trompetă) și Max Nacioglo (percuție). Ingenioșii artiști au schimbat rutina și au adus muzică acolo unde ea a provocat atât uimire, cât și fericire celor care au ieșit la cumpărături într-o zi obișnuită.

„Eram la cumpărături și nu m-am așteptat să aud muzică cu instrumente într-un magazin. Inițial m-au luat prin surprindere, căci sunt mulți și au apărut brusc, dar pe măsură ce îi priveam, nu am avut cum să nu zâmbesc. Tinerii ăștia mi-au făcut ziua mai deosebită”, a povestit o clientă a magazinului.

După momentul surprins în cadrul magazinului Kaufland Moldova din sectorul Ciocana, tinerii au susținut și un concert în open air în parcarea magazinului. Aceștia au interpretat piese îndrăgită cu un suflu nou a hit-urilor precum „Havana” (Camila Cabello), „Seven Nation Army” (The White Stripes), „Money” (Abba) și multe altele.

Telegram