Individualitate prin design interior. Află cum să-ți personalizezi locuința conform temperamentului tău
Telegram

Nu este secret faptul că fiecare persoană are un simț estetic diferit. Mai mult decât atât, știai că acest simț este strâns legat de temperament? Conform unui studiu recent, anumite culori, stiluri și curente artistice priesc mai mult unor persoane decât altora – totul având la bază trăsăturile de personalitate individuale. În termeni mai generali, aceste trăsături pot fi grupate, creând categorii de simț estetic printre care te vei încadra și tu!

Dacă vrei să afli cum curentele de design interior pot să te ajute să-ți amenajezi locuința în așa fel încât să te simți permanent confortabil – vezi mai jos. Specialiștii din domeniu sunt gata să-ți ofere cele mai intrigante și interesante perspective la cum mai bine să-ți organizezi spațiile de zi cu zi. Cea mai bună metodă de a crea o atmosferă prielnică propriei persoane e de a asculta sfaturile specialiștilor!

Designul minimalist

Dacă preferi ordinea, eficiența și rigiditatea – acesta este stilul destinat ție. Pentru a evita zgomotul și haosul care pot ușor apărea în modernitate, minimalismul preia o formă bine-definită și strict structurată, unde fiecare element are unul, sau doar câteva roluri clare. Plasamentul fiecărui component din compoziția interioară a designului interior este bine-gândit, uneori neconvențional și are scop atât estetic, cât și funcțional. Design-ul dat se combină bine cu o persoană cu multă încredere în sine, abordare structurată și tendințe de perfecționism.

Design scandinav

O altă breșă valoroasă subiectului de interior design îl reprezintă tradiția de design interior în stil scandinav. Superficial vorbind, se aseamănă mult cu designul minimalist – dar odată ce pătrunzi mai adânc, realizezi că este de fapt opusul său. În acest stil, pe primul plan este amplasat confortul. Spațiul este structurat pentru a facilita comunicarea și socializarea, acest fapt ieșind la iveală prin mobila și culorile naturale selectate atent în acest scop. Persoanele care adoră acest stil sunt sociabile, cu un interes deosebit față de cultură și redau un sentiment de eleganță naturală.

Designul vintage

Printre opțiunile de design interior arhitectural în Moldova, se poate găsi și design-ul interior cu stil vintage. Acesta este unic și specializat – fiecare element având un rol estetic aparte. Fiecare element constituent, în același timp, reprezintă o parte a personalității persoanei care trăiește în acest spațiu. Este un joc dintre intenția artistică a autorului și spiritul independent și autodeterminat. Stilul vintage este unul profund individualist și dedicat intens memoriilor și sentimentelor care sunt stârnite de variate obiecte din trecut. Trăsăturile definitorii în cazul acestui stil sunt prielnice unei persoane complexe și remarcabile, cu o determinare și motivație de neoprit.

În caz că te regăsești în vreo descriere și ai dori să afli mai multe despre stilul propus, poți să consulți specialiștii în design interior arhitectural din Moldova #1 – POLYART DESIGN. Poți apela direct la +373 69 34 25 61 și obține o consultație personală, detaliată de la experți. Modelează-ți locuința pe propriul plac și savurează viața în spațiul creat exact pentru tine.

Telegram