Mobila pentru bucătărie – află ultimele tendințe în domeniu și alege cele mai trendy piese de mobilier
Telegram

Bucătăria este inima fiecărei case, locul în care familia petrece cel mai mult timp împreună și cel în care se adună prietenii și rudele. Aici oamenii își îndeplinesc nu doar necesitatea fiziologică de a se alimenta, ci și cea spirituală de a comunica și interacționa cu cei mai dragi oameni. Designul bucătăriei și mobila contribuie foarte mult la acest aspect. Din acest motiv, bucătăria trebuie să fie amenajată perfect și să creeze o atmosferă călduroasă.

Mobilier.md vine cu o gama largă de mobilă la comandă, care se încadrează de minune în bucătăria fiecăruia. Aici fiecare poate să-și aleagă mobila pentru bucătărie dintre modelele existente sau poate să-și realizeze schița individuală pentru mobila la care visa de mult timp.

 Posibilitatea realizării mobilei la comandă

Pentru a crea o bucătărie de vis, fiecare ajunge să cutreiere toate magazinele în căutarea mobilierului care se va încadra perfect, însă de multe ori se întâmplă ca modelele propuse să nu corespundă designului general sau mărimilor bucătăriei personale. Cea mai potrivită alternativă în acest caz este realizarea mobilei de bucătărie la comandă. Mobilier.md oferă posibilitatea alegerii unui design dintre modelele existente sau crearea mobilei unice pentru bucătăria fiecăruia. Acest lucru facilitează ajustarea mărimii, culorii și designului fiecărui element al mobilierului ca să se potrivească cât mai bine cu camera de bucătărie din casa clientului.

Alegerea stilului potrivit

Fiecare dorește să obțină un aspect cât mai armonios și plăcut al bucătăriei în particular, dar și al casei în general. Din acest motiv este recomandat să se aleagă un stil sau o temă generală pentru amenajarea casei. Mobilier.md propune două stiluri foarte des abordate: cel clasic și cel modern. Mobilierul pentru bucătărie din stilul clasic are un aer vintage, dat de culorile, liniile și amenajarea fiecărei piese din set și amintește de mobilierul nobililor din secolele trecute. Cel din stilul modern crează imaginea unei bucătării moderne, oferind o viziune asupra viitorului și a dezvoltării tehnico-științifice. Fie că se optează pentru stilul clasic sau modern, mobila de la mobilier.md se va încadra perfect în bucătăria fiecăruia.

Materiale, Livrare și Garanție

Chiar dacă aspectul mobilei pentru bucătărie a fost ales și designul a fost realizat conform dorințelor clientului, contează foarte mult și alte detalii, cum ar fi: materialele din care este realizată mobila, livrarea și garanția.

Mobilier.md utilizează cele mai bune materiale prime pentru mobila pe care o crează, printre țările din care firma importă numărându-se Elveția și Austria.

Livrarea oferită de Mobilier.md cuprinde opțiunea All inclusive, care cuprinde livrarea mobilei, ridicarea la etaj, asamblarea mobilei, instalarea mobilei la locul indicat și eliminarea materialelor reziduale.

De asemenea, garanția pentru toată mobila Mobilier.md este de 2 ani, perioadă în care fiecare client are service gratuit pentru orice defect care provine din viciile ascunse de fabricație.

Mobila, în general, reprezintă elemente longevive în fiecare casă, iar mobila de bucătărie este exploatată cel mai mult, fiind expusă la diferite riscuri. Din acest motiv, acesta trebuie aleasă foarte atent și să fie de o calitate înaltă. Mobilier.md este cea mai bună alegere în acest sens, atât pentru calitatea pe care o oferă, cât și pentru aspectul inedit al mobilei, care se va încadra de minune în fiecare cameră de bucătărie.

Telegram