Înghețata Sandra sărbătorește 25 de ani de răsfăț dulce și anunță evenimentul special Sandra Happiness Fest!
Начало: 23/07/2023 - 15:00
Место: Parcul Dendrarium
Цена: -
FACEBOOK

Înghețata Sandra sărbătorește 25 de ani de răsfăț dulce și anunță evenimentul special Sandra Happiness Fest!

Înghețata Sandra, cel mai mare producător de înghețată din țară, marchează cu bucurie un sfert de secol de existență și pasiune pentru delicii răcoritoare. Cu această ocazie specială, compania te invită la evenimentul aniversar – Sandra Happiness Fest.

De-a lungul a 25 de ani, înghețata Sandra a fost dedicată producerii de înghețată de înaltă calitate, încântându-și clienții cu gusturi autentice și ingrediente selecte. Aniversarea de 25 de ani reprezintă o realizare importantă pentru companie și este o oportunitate de a celebra împreună cu clienții și comunitatea noastră loială.

Sandra Happiness Fest va avea loc pe 23 iulie începând cu ora 15.00 și va fi un eveniment extraordinar, plin de distracție și savoare. În această zi specială, participanții vor putea savura o gamă variată de înghețată, de la gusturile clasice preferate de toți, până la noutățile verii : Tornado, Frutino și Surprise, combinații inovatoare și îndrăznețe care îți vor încânta papilele gustative.

Sandra Happiness Fest va include și multă distracție pentru întreaga familie. Vom avea activități artistice și sportive, personaje de poveste, concursuri, tombole și un concert de zile mari cu muzică pentru toate vârstele. De la bine cunoscutele trupe pentru copii Picături Muzicale, DoReMi Show, Clounella, până la artiști îndrăgiți cum sunt Gabriel Nebunu, Emily Istrate, Cleopatra Stratan, Satoshi și trupa Zdob și Zdub. Pe final – un spectacol de lumini așa cum nu ați mai văzut.

Echipa Sandra transmite recunoștință și mulțumire tuturor clienților și partenerilor care ne-au susținut de-a lungul celor 25 de ani. Sandra Happiness Fest reprezintă o ocazie de a celebra împreună și de a crea amintiri speciale în compania iubitorilor de înghețată.

Promitem o zi de neuitat și vă asigurăm că veți pleca cu zâmbetul pe buze și inima plină de bucurie.

Pentru mai multe informații despre înghețata Sandra și evenimentul Sandra Happiness Fest vizitați https://www.facebook.com/icecreamsandra

 

Telegram