Fashion Cappuccino: Martely – behind the scenes
Telegram

Joi, 26 septembrie, ZIPhouse marchează o nouă ediției a Fashion Cappuccino, iar invitata este Marta Zaporojan, câștigătoarea ZIP Acceleration Program 2018.

Evenimentul este unic în felul său grație atmosferei relaxante în care se desfășoară, modul liber de exprimare atât a speaker-ului cât și a participanților și toate astea în aroma unui cappuccino delicios de la partenerii evenimentului DONCAFE.

Pe parcursul serii, participanții vor avea ocazia să cunoască detalii din culisele Brand-ului Martely și lecții prețioase pe care doar experiența le poate oferi.

Ascensiunea impresionantă de la broderii pe articole de mici dimensiuni a dus faima brand-ului la nivel național și internațional. Printre participările care au făcut cunoscut numelui brand-ului peste hotarele țării sunt Mariage Fest la Palatul Parlamentului și Ghidul Miresei în cadrul Romexpo, România.

Marta vine să dezvăluie detalii despre cum e să începi o afacere în industria modei și în același timp să creezi colecții inedite. De asemenea, veți avea ocazia să aflați detalii despre importanța cursurilor în domeniu și a participării într-un program precum e ZIP Acceleration Programme, detalii despre ce orizonturi deschid acestea și cum sistematizează activitatea în general.

Evenimentul este destinat tuturor persoanelor interesate despre afacerile din lumea modei, despre avantajele participării în diverse programe de instruire, despre participările la seminarii internaționale și multe alte informații utile pentru participanți.

Acest proiect este organizat de către Centrul de Excelență în Design și Tehnologii ZIPhouse, parte componentă a Universității Tehnice a Moldovei, în parteneriat cu Asociația Patronală a Industriei Ușoare (APIUS), cu suportul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernul Suediei și finanțat de UK aid cu suportul Guvernului Marii Britanii.

Telegram