Monster Maker: Atelier de Integrare a Sistemelor Electronice
Начало: 22/10/2016 - 11:00
Место: ZIPhouse, str. Studenților 9/19
Цена: 20-80 lei
FACEBOOK

La atelierul de Integrare a Sistemelor Electronice, de pe 22 septembrie, vei putea să-ți modifici costumul pentru Halloween la un nou nivel. Luminițe, motorașe și bâzâit făcut de mici difuzoare; toate acestea le vei putea integra în costumul tău, cu scopul de “WOW, uite la monstrul ăla care luminează, așa-i că e cool”?

La acest atelier vom învăța împreună cum să alegi elementele electronice corespunzătoare costumului tău, cum să lipești împreună chestii, și să-ți faci propriul sistem electronic care să atragă toate privirile la costumul tău! Toate aceste sub îndrumarea unor specialiști ingineri.

Agenda:

11:00 Get to know, cafea
11:15 -11:40 Prezentare generală a sistemelor electrice: la ce trebuie să atragem atenția când alegem elementele necesare, cu exemple
11:40 – 12:00 Workshop de soldering
12:00 – 12:15 Coffee break
12:15 – 13:00 Research și alegere de elemente
13:00 – 16:00 Freestyle work

Monster Maker – program care include o serie de ateliere de creație a costumului tău personalizat pentru cel mai tare Halloween. Vom îmbina elemente de design, tehnologie și inginerie ca să obținem un mix nebun de creativitate și practicitate sub forma unui produs original, care îl vei purta la petrecerea finală de după program.

Înregistrarea pentru acest program este obligatorie: www.goo.gl/NkIzMH
Unele materiale consumabile pentru atelier vor fi acoperite.

Taxa de participare pentru întregul program: 80 lei
Taxa pentru o sesiune aparte: 20 lei

Program organizat în parteneriat cu ZIPhouse, UTM, USAID.

Nu ezitați să ne contactați prin mesaje sau e-mail – [email protected]

Telegram