Moldova In Fashion Conference 2019
Telegram

Weekendul precedent în Chișinău a avut loc un eveniment de o rezonanță deosebită pentru industria modei de la noi.  Speakeri internaționali, designeri autohtoni și peste 250 iubitori ai domeniului și-au dat întâlnire sâmbătă la Moldova In Fashion Conference pentru a face cunoștință cu cele mai importante teme din contextul parcursului sustenabil al acestei industrii.

Conferința a întrunit teme despre tendințele în modă și design ale anului 2020, moda de lux sustenabilă, schimbările necesare designerilor pentru a rezista tendințelor actuale, precum și istorii de succes autohtone.

Printre participanții la eveniment s-au numărat designer autohtoni, studenți, profesori, fashion bloggeri și multe persoane care își doresc să fie parte a transformărilor importante din acest domeniu.

„În contextul transformărilor prin care trece industria ușoară la nivel mondial, am ales să vorbim în cadrul conferinței despre factorii care pot contribui la o dezvoltare sustenabilă a celei locale, prezentând publicului informații validate și practice” a declarat Carolina Tulgara, Director Executiv ZIPhouse.

La complexitatea și frumusețea conferinței au contribuit partenerii evenimentului, care au avut grijă să livreze servicii și deservire de înaltă calitate.

Începând de la photowall-ul care a fost decorat manual timp de 7 ore și până la varietatea gustărilor cu care s-au delectate participanții.

Mai mult de atât, aceștia au avut parte de cadrul perfect pentru networking calitativ și sharing de cunoștințe și know-how.

De asemenea, evenimentul s-a bucurat și de un impact puternic pe social media, datorită zecilor de postări și accesări ale paginilor oficiale ZIPhouse.

„Participarea la Moldova In Fashion Conference a fost o experiență deosebită, datorită publicului cald de aici, oamenilor care ne-au ascultat cu atenție până la ultima prezentare și organizatorilor care au pregătit evenimentul în cele mai mici detalii”, a declarat Laurenti Arnault, CEO WTVOX Magazine (Marea Britanie).

Succesul celei de a 4-a ediție a conferinței reprezintă o puternică motivație pentru ZIPhouse și pentru partenerii strategici ai centrului, de a continua să susțină și să dezvolte comunitatea autohtonă a industriei ușoare, prin livrarea evenimentelor de acest nivel și multe alte cursuri practice.
Evenimentul a fost organizat de Centrul de Excelență în Design și Tehnologii ZIPhouse, parte componentă a UTM, cu susținerea Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltarea Internațională (USAID), Guvernul Suediei și UKaid.

Telegram