Trendsetting Event with Polina Stepanova
Начало: 14/03/2020 - 10:00
Конец: 14/03/2020 - 16:00
Место: Artcor, str. 31 august 1989, nr. 137
Цена: 150–300 lei
FACEBOOK

Sâmbătă, 14 martie ZIPhouse și Artcor te invită la o nouă ediție de Trendsetting Event cu Polina Stepanova, profesor și expert de la cel mai cotat institut de modă din Italia și parte din top 10 instituții de modă din lume – POLIMODA (Florența), președintele căruia este Salvatore Ferragamo.
Evenimentul își propune să prezinte direcțiile tendințelor în materie de stil, paletă cromatică, textile și forme ale perioadei 2020-2021, pentru industriile creative și fashion. Informațiile și cunoștințele livrate la eveniment vizează designerii vestimentari, reprezentanții companiilor din industria ușoară, designeri de interior, designeri grafici, stiliști, influienceri, studenți, profesori și toate persoanele pasionate de modă și stil.
Așa cum volumul de informații prezentate la eveniment va fi unul consistent, organizatorii și-au propus să-l desfășoare în două blocuri, primul destinat industriilor creative și fashion, iar cel de al doilea fiind în formatul unui workshop destinat designerilor vestimentari și persoanelor pasionate de modă.
Toate persoanele interesate sunt așteptate la eveniment pentru a face cunoștință cu informațiile ce urmează să dicteze noul sezon, pentru un networking calitativ, iar toate acestea desfășurate într-o atmosferă destinsă.

Persoanele interesate sunt rugate să se înregistreze.

Biletele pot fi procurate direct la organizatori fie prin intermediul iticket.

Acest proiect este organizat de către Centrul de Excelență în Design și Tehnologii ZIPhouse, parte componentă a Universității Tehnice a Moldovei si Artcor – Centrul Industriilor Creative cu suportul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernul Suediei și finanțat de UK aid cu suportul Guvernului Marii Britanii, Asociatia Patronala din Industria Usoara (APIUS). Parteneri media revista InStyle.

Telegram