Inspiring Women in Fashion Business
Начало: 17/11/2016 - 17:00
Место: ZIPhouse, str. Studenților 9/19
Цена: free
FACEBOOK

Fie că ești designer, studentă, profesionist, antreprenoare de succes în domeniul fashion sau doar la început de cale, te invităm alături de noi, joi 17 noiembrie la Inspiring Women in Fashion Business!

Un eveniment ce își propune să pună în valoare femeile din industria ușoară care au reușit să-și dezvolte o afacere în acest domeniu și să dea un plus de curaj și motivație femeilor care își doresc o carieră în industria modei.

Într-un format neformal, interactiv, plin de energie, vom crea o platformă pentru discuții, în care vor participa doamne din industria ușoară (personalități din domeniul confecțiilor, accesorii și încălțăminte), care au lansat propriul brand si au o istorie de succes de povestit tinerilor ce aspiră să-și croiască un viitor în lumea modei.

Evenimentul este organizat în cadrul Global Entrepreneurship Week, de către Asociația Patronală din Industria Ușoară (APIUS) și Centrul de Excelență în Design si Tehnologii ZIPhouse, în parteneriat cu GEN Moldova și cu suportul Proiectului de Competitivitate al USAID.

ZIPhouse

Telegram