Fashion Cappuccino
Начало: 15/12/2016 - 17:30
Место: ZIPhouse, str. Studenților 9/19
Цена: 50 lei
FACEBOOK

Pentru că unele istorii inspiră și motivează cu adevărat, te invităm la o nouă ediție Fashion Cappuccino să o cunoaștem pe creatoarea de rochii, poșete, pălării și bijuterii inspirate din eleganța și rafinamentul francez – Oxana Munteanu și să aflăm povestea brandului Kasandruța.

Descoperim împreună cum e să ai curajul de a-ți întoarce viața la 180 grade și de a-ți transforma pasiunile în meserie și cum poți face o schimbare radicală de la activitatea în calitate de stomatolog la cea de creator a unor lucrări ce debordează de eleganță și feminitate.

De unde a pornit ideea? Cum a evoluat? Care au fost momentele cele mai importante – de la entuziasmul lansării la provocările pe care trebuie să le depășești de-a lungul timpului? Cum pot fi materializate ideile – de la inspirație la produs? Și care sunt cei mai importanți pași în procesul de creație a produselor vestimentare, accesoriilor și bijuteriilor? – sunt doar cîteva dintre întrebările la care vom primi răspuns pe parcursul serii de joi.

Dacă îți dorești să afli mult mai multe, pregătește-ți întrebările și vino alături de noi!

Partenerul evenimentului DONCAFE
Data: 15 decembrie, ora 17:30

Preț participare – 50 lei (achitarea se face pe loc)
Membrii ZIPhouse – acces gratuit

Pentru participare, completează formularul de înscriere: https://goo.gl/forms/4KdLPRwv8Yyf0vh02

Pentru alte informații suplimentare, ne găsești la 022 509 990.

Telegram