Cum să amplifici rezultatele din sala de sport cu ajutorul procedurilor SPA
Telegram

Imaginează-ți o zi tomnatică de vineri, în care ai petrecut toată după-amiaza lucrând la niște sarcini plictisitoare și nu ai răbdare să vină ora de plecare și să fugi la sala de sport preferată. Dar sportul uneori nu e suficient pentru a obține o relaxare totală. Și atunci te gândești, „oare de ce să nu-mi răsfăț corpul și cu câteva proceduri SPA?” Mai ales că în Chișinău sunt o mulțime de fitness centre care oferă ore de sport combinate cu tratamente SPA.

Nu-i așa că după o oră și jumătate de exerciții active, meriți încă o oră de relaxare pe măsură, petrecută pe masa de masaj, într-o atmosferă plăcută sau într-un jacuzzi, cu un ceai verde relaxant în mână sau… poate chiar cu un pahar de spumant demisec.

Scapă de energie negativă

Uite că toate acestea pot deveni realitate, cât ai clipi. Poți îmbina sportul și relaxarea la clubul de fitness AQUATERRA din sectorul Botanica. Ești invitatul nostru special în cea mai modernă sală de fitness din capitală, dotată cu aparate multifuncționale de ultimă generație. După o săptămână stresantă la oficiu, aici, ai posibilitatea să-ți descarci toată energia negativă acumulată pe parcursul activității profesionale. Iar dacă dorești un antrenament de grup, atunci, cu încredere, poți opta pentru Zumba, antrenamente cu fitball sau Total Body. Toate trei tipuri de antrenamente sunt benefice pentru întărirea tuturor grupelor musculare. Programează-te la unul dintre ele și după un singur antrenament vei simți cum starea de anxietate și-a luat bilet de plecare cât mai departe de tine.

Un creier odihnit – o productivitate sporită!

Pe lângă beneficiile fiziologice pe care ți le oferă fitness-ul, nu uita și de cele cognitive. Agilitatea acestuia scade pe măsura apariției stresului și a anxietății de care suferim zi de zi. Studiile arată că 72,8% dintre cei care frecventează sălile de fitness, o fac în scopuri pur cognitive, pentru a-și spori productivitatea și concentrarea creierului și pentru a scăpa de stările de angoasă sporită. Nu mai e cazul să menționăm despre combaterea depresiei și stărilor acute de neliniște care te atacă atunci, când nu ești în stare să te concentrezi asupra sarcinilor de la muncă.

Hai să revenim la acea zi obișnuită de vineri….

După o oră și jumătate de transpirație și oboseală musculară plăcută, ești nerăbdător să ajungi pe masa de masaj, înconjurat de lumânări aromate și de mirosul uleiurilor esențiale, sau, și mai bine, împachetat din cap până la picioare în ciocolată. Sună dulce, nu-i așa?

La AQUATERRA Wellness & SPA vei fi răsfățată ca un rege sau ca o regină. Masajul relaxant combinat cu aromaterapie te va face să uiți de toate grijile cotidiene, îți va relaxa mușchii și îți va dărui pe lângă o stare reconfortantă de bine și o piele catifelată.

Minte sănătoasă în corp frumos!

După câteva proceduri de relaxare, poți vizita și salonul de frumusețe. Doar știi câtă satisfacție poate să-ți aducă o freză sau o coafură nouă și un machiaj lejer de seară. Chiar dacă nu ai în agendă nici un eveniment important, poate că îți dorești tratament special pentru păr și un machiaj proaspăt. Salonul de frumusețe Aquaterra este dotat cu echipament modern italian, iar specialiștii folosesc metode de înfrumusețare eficiente. Ei te vor ajuta să-ți alegi un look potrivit, exact pe placul tău.

Tot aici vei găsi cele mai bune branduri cosmetice din lume. Salonul de frumusețe este accesibil pentru toți doritorii, nu doar pentru membrii clubului Aquaterra. Deservirea rafinată și confortul la cel mai înalt nivel te vor uimi chiar de la prima vizită.

Modelează-ți spiritul

Nu poți cumpăra un corp nou de la supermarket și nu îl poți moșteni. Doar tu poți să-l construiești și să-l modelezi, astfel încât să-ți adori reflecția din oglindă și să te simți în armonie cu tine și cu propriul tău corp.

Vizitând doar o singură dată Aquaterra din sectorul Botanica, vei realiza că antrenamentele și procedurile SPA au multe caracteristici unice pe care nu le vei găsi în nici un club sportiv din Chișinău!

Vino la Aquaterra, ia-ți un abonament la fitness și combină-l cu răsfățare corporală pe măsură!

Telegram