Seminar pentru profesionişti
Начало: 21/07/2017 - 13:00
Место: ZIPhouse, str. Studenților 9/19
Цена: 300 lei
FACEBOOK

Centrul de Excelență și Accelerare în Design și Tehnologii „ZIPhouse” al Universităţii Tehnice a Moldovei invită companiile și profesioniștii din industria modei la Seminarul «APROVIZIONAREA ÎN SISTEM DE PRODUCERE CM, CMT ȘI FOB. CALCULUL CANTITĂȚII NECESARE DE MATERII PRIME ŞI ACCESORII», ce va avea loc Vineri, 14 iulie 2017, cu începere de la ora 13:00 pînă la 18:00.

Seminarul va fi susținut de Dna Maria Balan (Romania) expert de la compania româno-elvețiană SA „Artifex” or. Focșani, România, ce produce produse vestimentare pentru brăndul propriu ACRIS (https://www.akris.ch/eu_en/), în același timp fiind și furnizor de servicii pentru mai multe brănduri internaționale renumite. Cifra de afaceri a întreprinderii SA „Artifex” este peste 100 mln RON, numărul de lucrători productivi este peste 2000 persoane, compania acționează în două sisteme de fabricație – brand propriu si prestare servicii pentru clienți internaționali.

Scopul seminarului constă în diseminarea experienței de producere a unei companii de talie mare cu distribuție mondială. Familiarizarea cu principii și metode de organizare eficientă a aprovizionării în cadrul întreprinderii de confecții. Familiarizarea cu diferite abordări privind lucru cu furnizorii de materii prime și accesorii.

Pe parcursul seminarului vor fi abordate următoarele subiecte:

1. APROVIZIONAREA ÎN INDUSTRIA TEXTILĂ. Metode și proceduri.

2. Cateva definitii: BOM, Categorii de articole, QR, DR, OPD / TOD / LT, INCOTERMS.

3. ROLUL APROVIZIONARII IN TRANZITIA DE LA CM LA CMT SI FOB.
Calculul pretului – Cotatia de pret. Consumurile specifice. Pretul de lista / Lista de preturi.

4. APROVIZIONAREA CA PROCES SUPPORT. Necesarul de aprovizionare. Bugetul de material. Comanda de aprovizionare. Cash – flow. Sourcing / development.

5. METODE SI PROCEDURI DE LUCRU IN APROVIZIONARE. Evaluarea şi clasificarea furnizorilor Aprovizionarea. Identificarea si trasabilitatea produsului. Inspectia la receptie. O abordare sistemica a activităţii de aprovizionare. Analiza problemelor. Masurarea si monitorizarea eficientei aprovizionarii.

6. COMUNICAREA EFICIENTA CU CLIENTII SI FURNIZORII.

Seminarul are ca obiectiv dezvoltarea abilităților profesionale pentru personalul întreprinderilor autohtone: specialiști din sectorul de producere, specialiști în logistică, manageri de diferit nivel: tehnolog în linie, şef de secţie, şef de producere, maiștri în linie, controlori ai calității.

Data: 14-07-2017, Ora 13:00 – 18:00

Locația: Str. Studenților 9/19, Centrul ZIPhouse

Costul participării la seminar – 300 lei/persoană.

Costul participării pentru membrii APIUS – 200 lei/persoană, sau 150 lei pentru 2 persoane de la aceeași companie.

Vă așteptăm cu drag!

Pentru mai multe informații ne contactați la tel. 022 50 99 90, sau 069213397

Telegram