Cum îţi extinzi afacerea pe piaţa românească
Начало: 20/05/2017 - 10:00
Место: ZIPhouse, str. Studenților 9/19
Цена: 300 lei
FACEBOOK

Extinderea afacerii pe o piaţă externă este o dorinţă a multor antreprenori fashion, doar că nu mulţi reuşesc să o transpună în realitate.

Care sunt regulile unei extinderi de succes pe piaţa românească? Ce provocări ar putea întîlni antreprenorii şi ce lucruri ar trebui luate în calcul pentru a asigura reuşita acestui proces? Care este specificul derulării afacerilor fashion în România? – sunt doar cîteva întrebări la care veţi găsi răspunsul la evenimentul “Cum îţi extinzi afacerea pe piaţa românească”, din 20 mai 2017, cu Mirela Bucovicean, Fondator Molecule F Concept Store (România).

Evenimentul se adresează tinerilor designeri vestimentari şi antreprenorilor din industria fashion, tuturor celor care intenţionează să obţină acces pe piaţa românească şi să înţeleagă specificul acestei pieţi.

Subiectele abordate vor fi:

• Provocările și tendințele pieței actuale,
• Preferințele și așteptările consumatorilor,
• Sfaturi practice despre cum să-ți extinzi afacerea

Mirela Bucovicean a pus bazele Molecule F Concept Store în 2010, prima platform online de promovare și vânzare a creațiilor designerilor români.

A studiat în paralel la Universitatea de Studii Economice Internaționale și Universitatea de Drept, ulterior acumulând o experiență impresionantă în diverse domenii de activitate ca jurnalismul, PR, publicitate, vânzări și investiții.

Începând cu anul 2013, a fost selectată de 4 ori la rând în Top 200 Cele mai puternice femei din business, clasament realizat de Business Magazin. În 2015 Beau Monde a premiat-o pe Mirela Bucovicean cu Globul de Cristal la categoria “Inițiative antreprenoriale”. În 2016 a fost nominalizată în FORBES – TOP 50 Cele mai influente femei din România. A fost desemnată Antreprenorul anului 2016 de către The Woman și Ambasadoarea acestei platforme pentru femei din România.

Esti gata să guşti din succesul afacerii tale la nivel internaţional? Atunci te aşteptăm alături de noi!

Data: 20.05.2017, ora 10:00 – 15:00

Locația: Str. Studenților 9/19, Centrul ZIPhouse

Costul participării la seminar – 300 lei/persoană.

Costul participării pentru membrii APIUS şi membrii ZIPhouse – 250 lei/persoană

Pentru înregistrarea prealabilă accesaţi acest link https://goo.gl/forms/LJeDxFq2yiMlaZms1

Pentru mai multe informații ne contactați la tel. 022 50 99 90

Telegram