Ziua Ușilor Deschise la ZIPhouse
Начало: 22/04/2016 - 14:00
Место: ZIPhouse, str. Studenților 9/19
Цена: free
FACEBOOK

În acest sfîrșit de săptămînă, Centrul de Excelență și Accelerare în Design și Tehnologii ZIPhouse vă invită la Ziua Ușilor Deschise, eveniment dedicat atît viitorilor studenți, cât și publicului larg.

Vineri, 22 aprilie 2016, ZIPhouse își propune de a oferi o zi memorabilă, dar mai ales utilă celor care vor să știe cît mai multe despre facilitățile și oportunitățile oferite în cadrul Centrului, tuturor celor care sunt interesați de domeniul design și fashion.

De asemenea, vizitatorii vor avea ocazia să vadă expoziții de produse vestimentare și desene realizate de studenți ai specialității Design Vestimentar, beneficiari ai ZIPhouse. Elevii care doresc să-și dezvolte o carieră în domeniul fashion și să beneficeze de facilitățile Centrului ZIPhouse și cei care cochetează cu ideea, dar nu s-au hotărât încă, vor avea oportunitatea de a primi informații direct de la sursă, de la studenții beneficiari și colaboratorii ZIPhouse.

De asemenea, în această zi ZIPhouse lansează tuturor celor interesați invitația de a participa la un master class original, care propune realizarea unui produs vestimentar, prin tehnica mulajului.

13:45 – 14:00 Deschidere eveniment – întâmpinarea și înregistrarea vizitatorilor;

14:00 – 14:15 Cuvînt de salut și prezentare a Centrului de Excelență și Accelerare în Design și Tehnologii ZIPhouse;

14:15 – 14:20 Discurs studenți specialitatea design vestimentar, beneficiari ZIPhouse;

14:20 – 14:40 Tur al laboratoarelor Centrului;

14:40 – 15:20 Master Class specific fiecărei secţii:

• Prezentare resursa on-line WGSN;

• Realizarea unui produs vestimentar prin tehnica mulajului

Vă așteptăm cu drag!

Telegram