E’la Blog – totul despre sănătate, frumusețe, modă și sport
Telegram

E’la blog este o culegere online de rețete, experiențe, sugestii și impresii de la tânăra Diana Chistol care duce un mod sănătos de viață. Totul despre frumusețe, sport, stil și sănătate – descoperiți blogul E’la în interviul de mai jos:

„Ideea blogului meu a apărut acum 6 ani în urmă, fiind studentă la Medicină Veterinară, eram vegetariană și mă documentam despre alimentație și un stil de viață sănătos, testând mult pe corpul meu atât în materie de sport, cât și alimentație.

Dorindu-mi să inspir și alți oameni, să aleg ce e mai bun pentru ei s-a născut E’la blog!”

ela blog diana chistol (11)

 

Diana menționează că și-ar defini stilul său de viața ca fiind un echilibru între trup, minte și suflet, iar un mod sănătos de viață înseamnă atât o alimentație echilibrată, cât și sport.

 „Consider că micul dejun ca este una dintre cele mai principale mese, de aceea ziua mea începe cu prepararea dejunurilor, iar pe parcursul zilei mai am alte 4 mese echilibrate, pregătite mai mult în stil mediteranian, deoarece sunt împotriva dietelor drastice. Am grijă zilnic să fac sport, alternând Fitness-ul cu cardio și alte activități în aer liber. Locuind în Paris, orașul promenadelor, îmi place să închei ziua cu “un promenade du soir””, afirmă Diana.

ela blog diana chistol (3)

 

Urmărind activitatea Dianei pe blogul E’la suplețea și frumusețea ei nu pot rămâne neobservate. Tânără a relatat ce secrete are și care sunt obiceiurile sale de înfrumusețare.

ela blog diana chistol (5)

 

 

„Sănătatea pielii corpului este foarte importantă, de aceea trebuie să avem mare grijă de ea. Pe lângă o alimentație corectă și consumul de lichide, este indicat să folosim și produse naturale pentru hidratare și îngrijirea pielii. Personal, mă declar fana uleiului BIO de nucă de cocos datorită caracteristicilor sale de necontestat, având efecte benefice pentru păr și piele. Îl folosesc pentru demachierea feței, pentru hidratarea pielii și este cel mai “bun prieten” al meu atunci când fac deserturile vegane!  Am grijă de silueta mea nu prin înfometare, din potrivă, înlocuiesc cu alternative sănătoase atât mesele principale, cât și dulciurile, experimentând noi rețete pe care le împart cu cititorii mei pe blog.”

ela blog diana chistol (10)

 

Este curios faptul că denumirea blogului E’la  vine din limba azeră și înseamnă „Excelent”. Autoarea consideră că o viață excelentă se poate echilibra prin sport, mâncare sănătoasă, frumusețe, modă și blogul ei le cuprinde pe toate. „Este adresat tuturor cititorilor care își doresc o viață echilibrată”, spune ea.

„Toate articolele mele sunt inspirate din experiența proprie. Este vorba despre tot ce învăț, descopăr și aplic în viața de zi cu zi. Fiind în Paris, îmi găsesc foarte ușor inspirația pentru toate categoriile blogului meu!”, destăinuie Diana.

ela blog diana chistol (8)

 

Diana Chistol este veterinar, Fitness instructor și blogger, dar poate stabili un echilibru și găsi timp pentru toate, printre care și pasiunea ei pentru modă.

„Studiile mele în medicină, cât și diploma specializată în Fitness se combină perfect cu pasiunea mea în ceea ce privește nutriția și stilul meu de viață echilibrat pe care încerc să-l promovez pe blogul meu, fiind baza opiniilor mele documentate.

O altă pasiune a mea este moda! Acum 2 ani, împreună cu prietena mea Inga Iamblea, am fondat brand-ul DYO – brand-ul care promovează Femeia în Rochie. În acest moment reprezentăm propriul stil și propriile haine, dar, în aceeași măsură, rochiile binecunoscutei creatoare de modă din Chișinău – Olga Parubina.

ela blog diana chistol (6)

 

Fiind stabilită în prezent la Paris, Diana își dedică timpul blogului și conceptului DYO, care a trecut la un următor nivel odată cu mutarea în Franța.

„Cred că E’la va deveni un blog plin de succes care să motiveze și să îndrume cât mai mulți oameni către un stil de viață sănătos și echilibrat! Fiecare rezultat pentru mine va fi un succes!

Este util, deoarece cuprinde toate “ingredientele” necesare pentru o viață echilibrată, astfel î-mi doresc ca blogul meu să inspire cât mai mulți oameni.

“Dacă nu faci viața cuiva mai bună, înseamnă că îți pierzi timpul. Vreau să fac bine. Îmi doresc ca această lume să fie mai bună pentru că eu sunt aici” – acesta este motto-ul meu și implicit al activității mele de pe blog sau zi de zi”, conchide autoarea blogului Diana Chistol.

ela blog diana chistol (13)

 

ela blog diana chistol (12)

 

ela blog diana chistol (9)

ela blog diana chistol (4)

ela blog diana chistol (7)

Telegram