Video: Donează pentru lansarea albumului de debut al trupei rock HARMASAR
Telegram

Formația rock HARMASAR este pe cale de a-și lansa, după doi ani de activitate, albumul său de debut. Pentru această însă apelează la ajutorul admiratorilor și susținătorilor atât ai formației, cât și ai muzicii rock autohtone. Băieții au inițiat o campanie de fundraising pentru a aduna suma de care au nevoie ca să pregătească acest album și invită „dragii gospodari și gospodine” să îi susțină.

„Dragi gospodari și gospodine, suntem trupa HARMASAR de Folk/Pagan Metal din Republica Moldova. Suntem pe scenă de mai mult de 2 ani, timp în care am reușit să adunăm piese pentru un album și voi aveți ocazia să participați la realizarea acestui scop, fapt care prevede și anumite remunerări”, menționează tinerii muzicieni.

harmasar (2)


Printre surprizele pe care le așteaptă pe donatori sunt stickere, drapel, tricou HARMASAR, invitații la concertul de lansare, album digital/fizic pe CD, toba mică a toboșarului cu semnătura tuturor membrilor, autografe, o invitație la turneul de lansare prin România și multe mulțumiri pe Facebook.

 

„În viitorul apropiat planificăm să înregistrăm albumul de debut, care va conține cele mai bune lucrări ale noastre la care am muncit timp de 2 ani. Asa cum ne sponsorizăm din banii personali și toate-s scumpe la noi în țară, începând de la înregistrarea în studio și terminând cu imprimarea materialului pe CD, vă rugăm să puneți umărul la făurirea visului nostru, primul album cu piese care vin să schimbe generația tânără, să reamintească cine suntem și de unde venim. Contăm pe susținerea voastră!”, afirmă cei din HARMASAR.

Despre HARMASAR:

„Fiind inspirați de istoria și folclorul românesc și de faptele eroice savârșite de strămoșii noștri începând de la Daci, am creat HARMASAR, unica trupă de Folk Metal din Republica Moldova. Data oficială de naștere o considerăm 7 septembrie 2013. În această perioadă am reușit să evoluăm în concerte și festivaluri atât din țară, cât și peste hotare (Festivalul Medieval-Vatra, Death Morozz, Metal Displacement Over Nistru, Festivalul Medieval de redeschidere a cetății Sorocii, W:O:A Battle of the Bands România, Rock’n’Haret) împreună cu trupe cunoscute ca Bucovina, Abnormyndeffect*(MD), Thrashless (Est), In Arkadia (Fr), Dark Fusion (Ro), VxPxOxAxAxWxAxMxC (Austria), să lansăm cu succes 3 single-uri „Daoi”, „Vaslui 1475” și „Națiunea”. La fel am luat primul loc în cadrul proiectului POT Music”, relatează echipa.

Trupa are nevoie de 2000 de USD pe care și-au propus să le adune până pe data de 23 aprilie, 2016. Deci, mai sunt circa 40 de zile disponibile pentru a contribui la lansarea albului de debut al trupei HARMASAR. Donează aici.

Telegram