Votează pentru dansatorii din Moldova Anna Matus și Gabrielle Gofrendo: „Sportivii Anului 2016”
Telegram

Dansatorii care reprezintă Republica Moldova – Anna Matus (Moldova) și Gabrielle Gofrendo (Italia) sunt nominalizați pentru titlul internațional de „Sportivii Anului 2016”.

Sportivii au câștigat Campionatul Mondial la Dans în Viena, în noiembrie 2015. Potrivit IWGA, acest cuplu este de neîntrecut, ei fiind finaliști în fiecare competiție ce s-a desfășurat începând cu anul 2011. În 2016, Anna și Gabrielle au obținut medalia de aur la German Open Championship.

 

Ei au provocat multe controverse prin stilul lor personal exuberant de a interpreta cinci dansuri latino. “Love them or hate them” (tr.: iubește-i sau urăști-i) – acesta este rezumatul diferitelor reacții. Nu au lăsat indiferenți pe nimeni!”, se spune în descrierea echipei pe IWGA.

Alături de dansatorii din Moldova, concurează sportivi din alte ramuri, precum sunt canoe, tir cu arcul, gimnastică acrobatică, lupte, ski, sumo și altele.

 

La momentul dat, Anna Matus și Gabrielle Gofrendo sunt pe locul 4 din 16. Votarea are loc până la sfârșitul acestei luni. Puteți vota câte o dată pe zi pentru echipa de dans din Moldova AICI.

Telegram