23 июня 2016

Berea nefiltrată Kozel poate fi savurată pentru prima dată în Moldova, doar la Kozlovna

Zilele toride de vară devin mai plăcute în compania noului produs marca Kozel — berea nefiltrată, accesibilă acum doar la Kozlovna.

Vineri, 17 iunie, în localul Kozlovna de pe strada Al. Pușkin din Chișinău s-a dat cep primului butoi de bere nefiltrată Kozel în Moldova.

Berea Kozel are origine cehă și este cunoscută în toată lumea. Așadar, într-o atmosferă de prietenie, în pauza dintre meciurile de fotbal, oaspeții localului, entuziasmați și nerăbdători, au gustat pentru prima dată berea nefiltrată Kozel Nefiltrovany. Atmosfera plăcută a fost asigurată de personalul Kozlovna, de plăcerea de a savura berea Kozel și de acompaniamentul muzical care i-a făcut pe oaspeți să simtă ambianța unei berării veritabile din Cehia.

Despre berea Kozel e bine de știut că atunci când savurezi o halbă, savurezi de fapt buna dispoziție și alături de gașca ta de prieteni, creezi propriul sătuc, plin de glume și veselie.

Berea Kozel nefiltrată a fost prezentată de Trade Brewer – ul de la Efes Vitanta Moldova Brewery, Nadejda Onescu, care a relatat despre proveniența, trăsăturile și valorile berii Kozel.

kozlovna bere nefiltrata (29)

 

kozel kozlovna„Berea Kozel s-a născut în anul 1874 în sătucul ceh Velké Popovice. Absorbind spiritul acestui sat, a devenit un membru veritabil al fieсărui grup în care este consumată, deoarece e o bere prietenoasă și este înzestrată atât cu valori nutriționale, cât și cu valori spirituale. Kozel Nefiltrată e o bere foarte bine înțeleasă, primită și savurată de orice consumator cu un gust mult mai plin și o spumă mai voluminoasă. Aveți posibilitatea să savurați acest produs în ediție limitată, deoarece berea nefiltrată poate fi păstrată doar 21 de zile în condiții de frigider, iar butoiul se vinde maxim o zi, astfel puteți vedea ora la care a fost conectat. La fiecare sfârșit de zi traseul pe care se toarnă berea se curăță pentru a păstra instalația în condiții de igienă totală”, a menționat Nadejda Onescu, Trade Brewer – ul de la Efes Vitanta Moldova Brewery.

kozlovna bere nefiltrata (18)

 

 

Specialistul a evidențiat că se recomandă de consumat berea nefiltrată în cantități optime pentru organismul dumneavoastră și poate fi băută împreună cu gustările din meniul Kozlovna, care este identic cu cele din rețeaua acestei berării din alte țări.

Kozel este una dintre cele mai vândute beri anul acesta, iar proiectul Kozlovna din Chișinău are succes, datorită atmosferei și atitudinii față de oaspeți. Personalul din acest local este special instruit pentru a cunoaște cum se păstrează și se servește berea în așa fel încât să își păstreze toate calitățile gustative și pentru a crea acea atmosferă prietenoasă și familială pentru care vin consumatorii la o halbă de bere.

kozlovna bere nefiltrata (22)

 

kozlovna kozel„În spatele berii nefiltrate stă un proces complex. Înainte de a filtra berea, o turnăm în cheguri și ne asigurăm că va ajunge la frigider foarte rapid. Ca să vinzi bere nefiltrată este nevoie de condiții speciale, cum ar fi camera frigorifică, dar și un rulaj foarte mare. Alte țări unde poate fi găsită berea Kozel nefiltrată este Cehia și Slovacia, iar pentru Moldova a fost o provocare. Totuși, este o ofertă foarte limitată”, a afirmat Valeriu Bălănel, Brand Manager Kozlovna, Efes Vitanta Moldova Brewery.

kozlovna bere nefiltrata (34)

 

Berea nefiltrată poate fi găsită acum în meniu și este mai scumpă cu circa 20% decât celelalte, fapt ce se datorează costurilor suplimentare pentru producerea și păstrarea produsului. Are un conținut de malț și de alcool puțin mai mare.

În sortimentul localului poate fi găsită bere blondă Kozel Svetly — o bere excelentă, uşoară, cu mult hamei. Berea brună Kozel Cerny are gustul uşor dulciu şi amărui datorită amestecului unic de hamei aromat şi de patru tipuri diferite de malţ, iar acum familiei s-a alăturat berea nefiltrată Kozel Nefiltrovany, pe care o puteți savura împreună cu prietenii.

Подписывайся