Cum să îți pregătești corect zestrea de mireasă? 5 produse indispensabile pentru fiecare viitoare gospodină
Telegram

Secolul 21 aduce în societatea noastră tot mai multe tendințe noi în materie de comportament și dezvoltare, însă un lucru rămâne neschimbat: tradițiile și obiceiurile în crearea familiei. O cutumă, care provine încă din străbuni și este îndrăgită de viitoarele soții, e pregătirea zestrei de mireasă. Lada de zestre sau lada miresei era considerată o mândrie pentru viitoarea gospodină. Plapumele, pernele, lenjeriile de pat și prosoapele alese cu grijă erau imaginea oricărei fete dintr-o familie respectabilă.

Ziua nunții a rămas unul dintre cele mai importante evenimente din viața oricărei femei. Dar, înainte de toate, pentru a-ți consolida talentele de gospodină, trebuie să-ți pregătești câteva articole extrem de importante pentru zestrea ta de mireasă. Ți-am creionat o listă din 5 produse indispensabile în viitoarea gospodărie.

1. Plapumă

Primul articol de neînlocuit în lădița cu zestre este plapuma. Aceasta trebuie să fie moale, ușoară și, bineînțeles, călduroasă. Doar știi că eficiența și calitatea somnului este influențată direct de calitatea plapumei cu care te învelești. Deci, trebuie să alegi o plapumă cu țesătură din bumbac 100% sau combinată cu bambus. De obicei, magazinele realizează două standarde de mărimi, dar pentru a satisface preferințele tale și ale familiei tale, poți comanda o plapumă după mărimile care ți se potrivesc.

2. Perne

Somnul liniștit al celui drag este o prioritate pentru tine, nu-i așa? Tocmai din acest motiv nu uita să completezi lădița de zestre cu perne de puf de gâscă. Acest tip de perne sunt considerate a fi cele mai confortabile, deoarece asigură un somn cu adevărat odihnitor. Îți recomandăm să optezi pentru perne cu umplutură de pene de gâscă, acestea având o formă ergonomică și un raport de 15% cu puf de gâscă și 85% cu pană de gâscă. Dacă ai dureri de ceafă sau spate, pernele cu pene de gâscă, cu siguranță, te vor ajuta să te relaxezi și să dormi liniștit.

Nu este cazul să uităm de cele din Bumbac Tencel, bambus sau puf. Anume aceste feluri de perne sunt extrem de versatile și comode, fiind ușor de întreținut și mult mai universale. În plus, sunt antialergice și ecologice.

3. Cuverturi pentru pat

Ca să creezi o atmosferă intimă în dormitorul vostru de cuplu, alege o cuvertură potrivită pentru acest scop. O cuvertură de pat trebuie să fie selectată cu grijă și să aibă un aspect estetic plăcut. Îți recomandăm cu încredere să-ți completezi zestrea de mireasă cu cuverturile de pat turcești. Acestea sunt fabricate dintr-un material numit acril, asemănător lânii, perfect pentru o iarnă geroasă. Aceste cuverturi sunt confecționate dintr-o stofă rezistentă, ce se spală și se întrețin ușor.

Poți opta, cu încredere, pentru cuverturi din Cotton egiptean, acestea fiind versatile și comode în utilizare, dar și longevive. Le vei putea utiliza mult timp fără nici o grijă în plus.

4. Lenjerii de pat

Ce fel de zestre de mireasă fără lenjerii de pat frumoase și practice? În alegerea unei lenjerii de pat trebuie să ții cont de două aspecte principale: materialul din care este făcută și aspectul ei practic. Fii atentă la textura albiturilor și la comportamentul materialului la spălat sau călcat. Bumbacul organic este cel mai solicitat material din care sunt confecționate lenjeriile pentru pat calitative. Acestea au o țesătură prietenoasă cu mediul și creează un aspect luxos oricărui dormitor.

5. Prosoape și halate

Și ultima categorie de articole indispensabile în viitoarea ta gospodărie sunt prosoapele și halatele cuplului vostru. Moi și gingașe la atingere, prosoapele de baie sunt o completare perfectă pentru zestrea ta. Îți recomandăm să-ți echipezi baia cu prosoape de calitate premium, atât pentru tine, cât și pentru jumătatea ta. Iar halatele de baie practice îți vor spori confortul după o zi obositoare la muncă. Alege halate cu glugă masivă, care îți vor oferi un aspect rafinat și elegant. Lungimea până la genunchi nu-ți îți va bloca mișcările, ci din contra, îți va oferi confort și libertate.

După cum vezi, zestrea de mireasă este un adevărat ritual, păstrat și transmis încă de la străbunicele noastre. Pregătirea acesteia necesită multă grijă și atenție la detalii. Lădița ta de gospodină umplută cu plapumă caldă, perne moi și lenjerii de pat fine te va face să te simți mândră de tine și sigură de confortul viitoarei tale familii.

Te întrebi, unde să procuri toate cele necesare, dar să nu irosești mult timp pe căutări inutile? La Millitex găsești o gamă largă de modele de perne, plapume, cuverturi pentru pat și prosoape de baie la cele mai avantajoase prețuri, în special dacă le achiziționezi în formă de seturi.

Magazinul de textile pentru casa ta te invită să beneficiezi de ofertele speciale și să-ți completezi zestrea de viitoare mireasă. Pentru mai multe informații despre produsele Millitex sună la +373 79 087 205, comandă produse cu livrare gratuită sau vino să te asiguri de calitatea acestora.

 

 

Telegram