Yankee Candles – lumina cu aromă de sărbătoare!
Telegram

Cu aproape jumătate de secol în urmă, în ajun de Crăciun, începea o poveste parfumată cu inspirație și generozitate, care urma să cucerească întreaga lume. Tânărul Michael Kittredge se frământa în bucătăria casei sale dintr-un orășel din Massachusetts, pentru că își dorea să-i ofere mamei sale un cadou frumos de sărbători, dar nu-și putea permite. Într-o sclipire de geniu, el a decis să meșterească ceva manual, folosind ceea ce avea la îndemână, fără să știe că punea la cale cel mai frumos plan al vieții sale. Puțină ceară găsită prin sertare, niște creioane colorate, sfoară și multă creativitate – de atât a fost nevoie pentru a crea o lumânare spectaculoasă și nemaivăzută până atunci. Invenția a fost imediat apreciată de o vecină, care l-a convins pe Mike să i-o vândă. Astfel băiatul a câștigat primii săi bani, suficienți pentru a face două lumânări: una pentru mama și alta pentru vânzare. Așa a început istoria companiei „Yankee Candle”, cel mai mare producător de lumânări parfumate din lume.

Astăzi lumânările „Yankee Candle” sunt prezente la cele mai importante sărbători în familiile din toată lumea, aducând căldură, intimitate și provocând amintiri plăcute.

Cu peste 500 de magazine în America și 45 de distribuitori internaționali, lumina „Yankee Candle” a ajuns și în casele noastre. Compania „Eclair”, distribuitorul exclusiv pentru Republica Moldova, pune la dispoziție o gamă variată de lumânări aromate, perfecte pentru serile reci de iarnă.

Extractele naturale de citrice și mosc, notele de fructe de pădure și crengi de pin sunt aromele tradiționale care vă vor introduce subtil în atmosfera de Crăciun.

Ambalajul de sticlă, special conceput pentru a asigura arderea sigură și îndelungată a lumânării, cu un design discret, se înscrie perfect în orice decor.

Alegeți aromele festive potrivite pentru stilul dumneavoastră și completați cu ele magia Crăciunului.

    • Ce ziceți de un amestec de arome citrice și note de mosc care vin să vă încălzească serile reci de iarnă?

    • Sau… de ce nu, un mix de fructe de pădure combinat cu mirosul crengilor proaspete de pin și vanilie.

    • Aroma clasică a faimoaselor macarons, cu note pariziene de vanilie și migdale va îndulci atmosfera în orice casă.

    • Iar mirosul de coajă de portocală scăldată în anason, sigur vă va aminti de sărbătorile de altă dată.

Yankee Candle”, cele mai iubite lumânări din lume, sunt aici pentru a vă face căminul mai cald și mai confortabil, iar sărbătorile de iarnă – luminoase și fericite.

facebook.com/yankeecandle.md

Yankee Candle

Telegram