Dă viață ideilor inginerești cu EBEC!
Telegram

Ești un student curajos în căutare de noi provocări? Sau îți dorești oportunități prin care să-ți afirmi abilitățile și creativitatea? Atunci European BEST Engineering Competition este pentru tine!

După 6 ani consecutivi, EBEC vine din nou să realizeze chiar și cele mai îndrăznețe idei ale viitorilor ingineri de la Universitatea Tehnică a Moldovei. EBEC oferă posibilitatea de a se redescoperi în cadrul celor 2 probe de Team Design și Case Study.

Afis-EBEC15

La proba de Case Study vei avea șansa să-ți exersezi abilitățile manageriale și analitice, oferind soluții originale la probleme ordinare. Pe parcursul acestor probe vei pune în practică toată creativitatea pe care o posezi, trecând de orice limite.
Dacă alegi să participi la cea de a doua competiție – Team Design, la fel vei lucra în echipă, însă afirmându-ți cunoștințele și capacitățile acumulate din studii și cercetări. De asemenea, în cadrul acesteia vei crea obiecte uimitoare doar din materiale neconvenționale.

Nu rata șansa să aplici la cel mai mare eveniment ingineresc pentru studenți din Europa, iar echipa de tineri ai asociației BEST Chișinău se va asigura să trăiești o experiență unică și de neuitat. Aplică pe best-chisinau.org/ebec15 până pe 13 martie.

Organizatorul competiției este BEST Chişinău – un grup local al Board of European Students of Technology, organizaţie studenţească de nivel european, apolitică, nonprofit ce are drept scop facilitarea relaţiei dintre studenţi, companii şi universităţi. BEST îşi propune să ofere oportunităţi de dezvoltare personală viitorilor ingineri prin evenimentele pe care le organizează.

Partenerii evenimentului sunt: Coca-Cola Hellenic, Universitatea Tehnică a Moldovei, Volta, Fusion Works, ettery.md, Starnet.

Telegram