29 апреля 2014

Creează propriul tău joc la BEST Hackathon

Pentru că suntem studenți ai Universității Tehnice a Moldovei, nu este un secret că suntem pasionați de tehnologii. Pentru că vrem să ducem pasiunea noastră la extrem, BEST Chișinău a decis să dea startul unui eveniment ce stimulează creativitatea și inovația în domeniul tehnologiilor informaționale prin organizarea primei ediții de BEST Hackathon, egală cu 12 de ore de dezvoltare pentru peste 20 de ingineri IT de la UTM.

BEST Hackathon este un eveniment, în cadrul căruia un grup de studenți își vor uni forțele pentru a crea un joc timp de 12 ore, iar rezultatele elaborate vor fi plasate pe GitHub. La eveniment vor exista mentori care vor ghida și vor da sfaturi utile echipelor participante. Astfel, studenții vor învăța ce înseamnă drumul de la idee la produs tehnic.

Dacă te-am intrigat și vrei să participi – înregistrează-te pe best-chisinau.org/hackathon până pe 7 mai. Participarea este gratuită.

Prin Hackathon, BEST Chișinău vrea să încurajeze gândirea inovativă a tinerilor din facultățile cu profil IT. Evenimentul va avea loc pe 10 – 11 mai în incinta universității.

* BEST Chişinău este un grup local al Board of European Students of Technology, organizaţie studenţească de nivel european, apolitică, nonprofit ce are drept scop facilitarea relaţiei dintre studenţi, companii şi universităţi.

Подписывайся