Femeile din spatele succesului Hespera
Telegram

Femeile din spatele succesului Hespera

Salonul Hespera și-a început activitatea încă din primăvara anului 2013. De atunci și până acum au trecut șapte ani cu de toate, dar cel mai important cu o revoluție în domeniul frumuseții. Cu această ocazia o să vă facem cunoștință cu cele cinci femei magnifice care au crezut în misiunea Salonului Hespera încă de la început: „să oferim servicii impecabile, în armonie cu produse de cea mai înaltă calitate pentru bunăstarea clienților noștri, cât și pentru mediul înconjurător.”

Este de admirat faptul că în toți acești ani, la baza activității întregii afaceri, au stat drepte în fața tuturor provocărilor, cinci femei care au devenit o familie frumoasă, au investit timp și efort, deopotrivă, pentru ca Hespera să devină un sprijin de încredere al femeilor din întreaga Moldova.

Domeniul dermatologic și cosmetologic cere în permanență perseverență, dăruire, dar cel mai important – perfecționare și studiu continuu. Tocmai din acest motiv, această echipă are cei cinci piloni de bază cu care se mândrește, care au ani de recomandare profesională și o strategie bine pusă la punct. Își propun și mai departe să își trateze clienții cu cele mai bune produse, bazate pe testări, angajați calificați și servicii de top!
Ce ziceți să faceți cunoștință cu ele chiar acum?

Silvia Carare

Creative Manager

Femeia creativă, așa au descoperit-o oamenii și companiile cu care colaborează. Pentru că ea este cea care gândește, planifică și dezvoltă acest proiect, umăr la umăr, cu echipa de medici și specialiști ai salonului. Cunoștințele și experiența ei au adus, în cei șapte ani la Hespera, cele mai noi tehnologii și cele mai avansate aparate cosmetologice. Hespera a fost primul salon care a adus tehnologia IPL pentru tratamentul acneei în Republica Moldova, iar la moment el este unicul centru de frumusețe din Moldova care deține aparatul LPG Alliance M6 Medical și a obținut înregistrarea salonului în lista Mondială de Endermologie. Anual, Silvia Carare organizează călătorii de perfecționare pentru specialiștii salonului, în laboratoarele de producere a cosmeticii profesionale. Pe lângă experiența dobândită zi de zi, activând în aria frumuseții, Silvia Carare a urmat un program avansat de 3 ani de antreprenoriat la Universitatea din Oakland, California. Ceea ce ține de industria cosmetologiei – în 2005 a absolvit Școala Americană cu dreptul de lucru în New York și China, cât și Academia Științifică  de Frumusețe din Paris.

Cristina Chirilicenco

Beauty Trainer

Cristina are grijă să transmită pasiunea pentru îngrijirea pielii cu o atitudine corectă și serioasă. Este cosmetolog-esteticianul care instruiește și testează fiecare specialist, înainte ca acesta să facă parte din echipa Hespera și să deservească clienții salonului. Are cerințe riguroase, pentru că domeniul sănătății presupune atenție maximă la orice detaliu. Așa se asigurăm că cei care ajung să lucreze la Hespera, sunt și devin cei mai buni specialiști. Timp de șase ani ea organizează săptămânal seminare și testări pentru cadrul salonului, pentru o continuă dezvoltare și schimb de tehnici între medicii și specialiștii cosmetologi.
Cristina a absolvit Facultatea de Biomedicină și  Academia Științifică de Frumusețe din Paris și a păstrat legătura cu personalul de acolo, ceea ce le oferă posibilitatea de a fi mereu în pas cu tendințele pariziene din domeniul îngrijirii pielii.

Xenia Iacub

Director Administrativ

 


Când vine vorba de administrare și funcționare, Xenia deja de șase ani are grijă ca activitatea să aibă un curs constant și serviciile prestate să fie de cea mai înaltă calitate. Este un bun negociator, tot ea menține comunicarea cu furnizorii și aprovizionează salonul cu produse profesioniste, aduse direct din Franța (Academie), Israel (Holy Land), Germania (Peclavous), Suedia (Juviderm), SUA (CND).
Pentru că scopul ei este unul măreț, la începutul anului 2019, Xenia a absolvit Academia Științifică de Frumusețe din Paris și facultatea business și administrare.

Iulia Belev

Marketing Manager

Comunicarea eficientă este forma ei de abordare a oricărei probleme. Iulia este femeia care de șapte ani menține legătura cu clienții Hespera. Iulia organizează cele mai avantajoase oferte și are grijă să vă informați din video-uri și imagini interesante cu proceduri și evenimente marca Hespera. Ea crede că legătura, atât din online cât și din offline, cu clienții și potențialii clienți trebuie să fie simplă și prietenoasă. Să transmită informația exact așa cum este și să fie cât mai aproape și de ajutor atunci când un mesaj nu a fost transmis corespunzător sau pe înțelesul cititorului.
Iulia este apreciată pentru felul în care abordează chiar și cele mai delicate întrebări sau situații mai puțin plăcute. Pentru că acolo unde intervine ea, totul are o soluție. Atmosfera salonului este caldă și primitoare tot datorită energiei sale, Iulia îi întâlnește pe toți cei care le trec pragul cu zâmbetul pe buze, iar și iar.
Își are studiile făcute la USM, apoi la Londra, însă a călătorit în toată Europa și s-a întors cu un bagaj de cunoștințe ce le aplică cu dăruire la salonul ce i-a devenit și familie, între timp.

Silvia Mura

Manager Resurse Umane

Pentru a avea clienți fericiți, trebuie să ai angajați fericiți. Aceasta este încrederea cu care Silvia își desfășoară domeniul de activitate în salonul Hespera. Ea e cea care de cinci ani este responsabilă de securitatea specialiștilor și a clienților, de partea legală și de toate formalitățile care au loc în fiecare zi în cadrul salonului. Silvia monitorizează procesul de sterilizare a instrumentelor, securitatea muncii, siguranța procesului de lucru și monitorizează și starea psihologică a angajaților Hespera. Silvia Mura absolvit Academia de Poliție și și-a perfectionat continuu cunoștințele în toți acești ani.

Ele sunt cele cinci femei minunate care și-au propus să facă cât mai multe femei din Moldova fericite!
Au multe idei și scopuri noi, iar pentru aceasta au nevoie și de oameni care să se alăture echipei lor. Dacă simți că acum e momentul să îți schimbi viața și te simți potrivit pentru acest domeniu de activitate, nu ezita să le scrii direct pe pagina de facebook sau sună la 079 906 003.

 

Telegram