E considerată de analiști drept profesie a viitorului la nivel global! 5 motive să începi o carieră în fitness acum
Telegram

Devine tot mai complicat să găsești un loc de muncă care să te facă, cu adevărat, fericit. Multe dintre profesiile ce păreau cândva stabile și promiteau un venit confortabil nu mai sunt căutate, condițiile de angajare devin tot mai dure, salariile sunt mici. Cu toate acestea, schimbările din ultimii ani aduc și avantaje pentru tinerii entuziaști, care-și doresc o carieră frumoasă, plină de satisfacții financiare și personale.

Cariera de instructor de fitness a intrat rapid în topul locurilor de muncă de vis. Conform unui studiu, printre cele mai populare job-uri care nu existau acum 10 ani se numără activitatea în calitate de instructor de fitness.

În 2019, poți alege o sală de sport aproape de casă la fel de ușor, cum alegi la ce market să-ți faci cumpărăturile. Așadar, profesia de instructor de fitness, deși relativ nouă ca definiție, este una, într-adevăr, promițătoare. Vezi mai jos 5 motive să te înscrii acum la o școală de fitness și să pui bazele unei cariere în domeniu.

Motivul #1 Un curs de instructor de fitness nu durează mult

La Școala de Fitness Evasport Academy obții diploma de absolvire în maximum 3 luni. Imediat după curs, te poți angaja în câmpul muncii. Rapid și eficient, într-un timp record, înveți 15 antrenamente de grup, precum și secretele antrenamentelor în sala de forță. Comparativ cu orice alte studii (care, apropo, nu-ți promit și o angajare la final), cu suficient entuziasm și dorință de a te dezvolta poți obține un loc de muncă rapid.

Motivul #2 Obții cunoștințe utile, ușor de aplicat

Ce procentaj din informația învățată în școală îți este utilă în viața matură? Cât de mult corespund informațiile oferite în cursurile universitare cu cerințele reale ale joburilor din același domeniu? Avantajul de bază al unui curs de instructor fitness este că oferă doar informație utilă. De la bazele anatomiei la exerciții concrete, toate completate cu mici secrete din experiența celor care lucrează zilnic în sfera sportului și nutriției sănătoase. Obții nu doar informații teoretice, dar și abilități practice, astfel încât prima zi de lucru să nu te sperie.

Motivul #3 În calitate de instructor de fitness îți poți alege singur orarul de muncă

Este dificil să găsești un job care să-ți ofere și timp liber. Dacă vrei să lași loc și pentru familie, și pentru tine în rutina zilnică, lucrul în calitate de instructor de fitness este perfect. Poți activa full-time sau part-time, cum vrei tu să-ți organizezi viața. La cât de variate sunt ofertele sălilor de sport, ai posibilitatea să combini lucrul cu orice alte activități.

Motivul #4 Profesia de instructor fitness este bine plătită

După cursul de instructor sportiv îți poți recupera investiția într-o lună de activitate. Nu vei mai trăi cu gândul la ce surse de venit suplimentare poți găsi, pe lângă jobul de bază. Vei putea să îți permiți o viață decentă (rămânând, totodată, în formă – frumos bonus, da?).

Motivul #5 Poți activa în domeniu din orice colț al lumii

Este un avantaj solid faptul că poți oricând pleca din Moldova, fără să-ți faci griji unde vei lucra mai departe. Un curs de antrenor fitness îți deschide larg ușa spre un viitor mai bun, poți activa în domeniu atât în Moldova, cât și peste hotare. Istoriile absolventelor Școlii de Fitness Evasport Academy o demonstrează cu succes.

Te-ai hotărât? Poți aplica oricând la cursul următor, la numărul de telefon 079649940 sau aplică online aici: scoala.evasport.md!

Telegram