locals specials

Proiect special de parteneriat
MITURI ȘI FAPTE
Haideți să aflăm ce sunt fumul, nicotina și gudronul, dacă toate produsele care conțin nicotină sunt la fel de periculoase și care sunt principalele efecte nocive ale fumatului.
În mare parte din cauza influenței miturilor culturale și istorice, dar și a concepțiilor generale deja stabilite, vedem unele lucruri altfel decât sunt în realitate. Nu este vina nimănui, dar miturile rămân mituri, iar adevărul trebuie expus unui public mai larg. Accesul la informații verificate ne permite să luăm deciziile corecte în viitor.
Este un fapt dovedit că fumatul creează dependență și determină ulterior apariția unor boli grave.

Categoric, cea mai bună alegere pentru un fumător este să renunțe complet la țigări.

Cu toate acestea, este important de știut că există, de asemenea, concepții greșite despre tutun, nicotină și produsele fără fum.

The Team teachable
Ce este fumul?
Care este diferența dintre fum și aerosol?

Diferența dintre fum și aerosol este temperatura de încălzire. Un aerosol se formează prin vaporizare la temperaturi scăzute: în medie, 300 de grade Celsius.
Nicotina - nu este principala sursă de nocivitate.
Nu există nici o îndoială că renunțarea completă la tutun și la nicotină este cea mai bună alegere pentru orice fumător, iar, în fiecare an, multora le reușește acest lucru.
Sunt toate produsele cu nicotină la fel?
Țigările, pungile cu nicotină, dispozitivele de încălzire a tutunului, țigările electronice - unii cred că toate aceste produse sunt la fel.
Mai puține țigări fumate, nu înseamnă mai puține riscuri.
Fie că este vorba despre politică, schimbările climatice sau medicina modernă, răspândirea dezinformării continuă să aibă un efect dăunător asupra societății.
Gudronul - o substanță sau 6.000?
Totul despre gudron.
Cum afectează în mod ireversibil plămânii.
PROIECT SPECIAL DE PARTENERIAT