De ce este important să alegi mobilier de calitate pentru o locuință confortabilă și durabilă
Telegram

Atunci când vine vorba de achiziționarea mobilierului pentru casă, foarte mulți oameni fac alegerea greșită, deoarece pun accent pe preț, fără a înțelege că pe primul loc, de fapt, ar trebui să fie calitatea. Din acest motiv, odată cu trecerea anilor, mobila începe să se deterioreze și să-și piardă din funcționalitate și aspect estetic. Prin urmare, va fi nevoie să schimbi destul de des mobila din casa ta. Tocmai de aceea, e important să alegi mobilier rezistent, de calitate.

Așadar, mai jos găsești cele mai importante motive pentru care este important să alegi mobilier de calitate și durabil, în detrimentul unui de mobilier ,,ieftin”, care, de cele mai multe ori, se uzează destul de repede.

1. Are un aspect estetic mult mai plăcut!

Majoritatea designerilor de interior pot detecta cu ușurință dacă o piesă de mobilier este de calitate bună sau nu, doar atingând materialul. Când vine vorba de mobilier din lemn, de exemplu, acesta este lucrat cu meticulozitate, șlefuit și lăcuit cu grijă. Pe de altă parte, mobilierul de o calitate mai puțin bună are multe defecte și este de cele mai multe ori făcut în grabă, pentru a fi livrat la timp. Același principiu este și pentru mobila moale, dacă țesătura este mult mai fină și mai durabilă, mobila arată mai bine și pare mai confortabilă chiar și vizual.

2. Te ajută să economisești bani!

Chiar dacă la început mobilierul de calitate poate cere o investiție mare, pe parcurs acesta te poate ajuta să economisești bani. Cum se explică acest lucru? Mobilierul de înaltă calitate este mult mai rezistent uzurilor și are o durată de viață mai lungă, respectiv nu va trebui să investești bani în repararea sau înlocuirea anumitor piese de mobilier în anii următori. Pe de altă parte, mobilierul ieftin se strică chiar dacă ai grijă de el și te va costa bani mulți repararea acestuia. Ai doar de câștigat!

3. Ai din ce alege!

Mobilierul de calitate este realizat, de regulă, de companii mari care au propriile showroom-uri sau site-uri web unde poți vedea o gamă largă de opțiuni pentru casa ta. În schimb, mobila ieftină o poți găsi practic în fiecare magazin de mobilă mai micuț, fapt pentru care ai și o selecție foarte limitată. Dacă dorești un mobilier modern și de calitate, în stil clasic sau minimalist, un producător de mobilă mai mare te poate asigura cu o alegere mult mai vastă. Ba mai mult, în anumite perioade ale anului, marile magazine au diverse promoții care îți permit să achiziționezi mobilă de calitate la prețuri extrem de bune.

Nu știi la ce salon de mobilă în Chișinău să mergi pentru a alege mobilă de calitate? Apelează cu încredere la Confort – fabrica de mobilă din Moldova care produce mobilier de calitate înaltă de mai bine de 25 de ani. Compania este mereu la  dispoziția celor care simt nevoia de a investi în mobilier calitativ și accesibil ca preț.

Telegram