25 de mii de participanți și distracție nelimitată la Summer Fest 2019

Orange Moldova a susținut în calitate de partener cel mai mare festival de muzică din Moldova, Summer Fest 2019.
Timp de două zile, participanții au avut parte de distracție nelimitată împreună cu toată familia. Evenimentul s-a desfășurat în parcul Dendrariu. Atmosfera a fost încinsă de ritmurile muzicii a 14 artiști talentați din Romania, Franța, Rusia. De asemenea, festivalul a oferit şi experienţe inedite în cadrul zonelor special amenajate de către parteneri.

Peste 25 de restaurante și-au delectat oaspeții cu bucate, oferindu-le experiențe gustative de neuitat iar zonele amenajate pentru copii au pus pe tavă distracție la maxim pentru orice vârstă.

Experiențe digitale pe ritmuri incendiare

Special pentru acest eveniment, Orange Moldova a amenajat o zonă dedicată, cu cele mai tari VR-uri. Tot aici a putut fi vizionat gratuit primul film autohton pentru VR creat de către compania Simpals, ARIPI. Circa 1000 de persoane au avut posibilitatea să trăiască aceste emoții și să testeze virtualitatea reală.

Am continuat să pedalăm împreună pentru educația digitală

Astfel, după ce am reușit împreună să colectăm circa 100 de mii de lei în cadrul festivalului INNOVATIC FEST ROBOSHOW 2019, am adus această experiență și la Summer Fest 2019. Am reușit să parcurgem peste 100 de km și sa adunăm 12 mii lei, care vor fi redirecționați de către Fundația Orange pentru dezvoltarea educației digitale: pentru fiecare km parcurs Fundația Orange va dona 100 lei.

Un star al festivalului a fost și zona Orange, amenajată astfel încât să permită participanților să rămână mereu conectați şi să împărtășească cu cei dragi emoțiile și experiențele de la Summer Fest. Aceasta zonă a fost dotată cu încărcătoare pentru telefoane mobile și WiFi gratuit.

Telegram