„Ingredientele” unui weekend de succes alături de cei dragi. Cum METRO te poate ajuta să-ți organizezi o petrecere de nota 10
Telegram

Paradisul îl poți crea chiar la tine în oraș, într-o pădure sau la tine în grădină, unde vei putea organiza una dintre cele mai fierbinți petreceri din sezonul de primăvară. Natura ne oferă un leac gratuit împotriva forfotei urbane, iar METRO vine cu ingrediente care să-ți trezească pasiunea pentru călătorii și petreceri cu cei dragi.

Începem cu produsele fără de care un barbecue party nu poate să aibă loc. Aici urmează să faci alegerea dintr-o multitudine de aparate de gătit și uneltele pentru ele. De exemplu, îți propunem un grătar imens și stilat cu două mese prin părți, care pot servi drept suport pentru farfuriile cu carnea marinată sau pentru alte unelte auxiliare.

O alternativă la grătarul descris mai sus este acest grill puțin mai mic și mai compact, perfect pentru ieșirile în natură. El este mobil și poate fi mutat cu ușurință în orice loc te-ai afla. Dispozitivul dispune de două membre laterale care pot fi utilizate pentru a pune carnea, farfuriile sau uneltele cu care gătești.

După ce ne-am clarificat cu „masa de lucru”, trebuie să alegem și „combustibilul” care va asigura gătitul la grătar sau la grill. Ai la dispoziție două tipuri de cărbune din lemn care ușor se încălzesc și care pot menține căldura până la o oră.

Pentru comoditatea ta, îți sugerăm să procuri unelte speciale pentru barbecue și una dintre acestea este spatula – o lopățică multifuncțională care poate fi folosită pentru gătirea hamburgerilor, burgerilor, diferitelor tipuri de carne etc. Avantajul cel mare este că spatula poate fi folosită și în calitate de cuțit, prin urmare ai posibilitatea să mânuiești carnea cu un singur instrument.

Urmează capitolul doi – mâncarea pentru oaspeți. La METRO sunt prezentate cărnuri de la vită și porcină până la cea de bovină, precum: costițe, pulpe, cârnăciori și altele. Dacă membrii familiei tale iubesc și carnea de pește, atunci cu siguranță la METRO vei putea găsi pește pe placul fiecăruia.

La fel, METRO îți pune la dispoziție atât carne marinată, gata doar s-o pui pe grătar, cât și carne proaspătă, astfel ca tu să-ți gătești mâncarea după propria rețetă.

Petrecerea de succes o poți „condimenta” cu niște elemente de decor al zonei de agrement. La METRO poți cumpăra hamacuri de orice design sau structură. De asemenea, le vei putea reutiliza încă mult timp pentru alte ieșiri în natură. În ele e tare comod să tragi un pui de somn în timp ce carnea se gătește pe grill.

La astfel de petreceri ar fi bine să te asiguri cu scaune comode destinate special pentru astfel de evenimente de familie. Avantajul lor este că sunt mici, compacte și ușoare.

Cireașa de pe tort a acestui weekend de succes este trambulina care va trezi doar emoții pozitive atât copiilor, cât și adulților.

Îți aducem aminte că săptămâna trecută am elaborat un articol în care am descris cum poți organiza un picnic modest cu prietenii. Aici vei găsi idei ingenioase despre cum să amenajezi o masă simplă și delicioasă utilizând produsele METRO.

Bucură-te de beneficiile verii și de ofertele METRO ca weekendul tău să rămână în memoria ta cât mai mult timp posibil.

Toate cele menționate mai sus, dar și multe alte produse poți găsi în magazinele METRO din Chișinău și Bălți.

Telegram