Cocktail Masterclass “BARMANIA” continuă. Barmanii din țară sunt invitați să participe gratuit la training
Telegram

Cocktail Masterclass “BARMANIA” continuă. Barmanii din țară sunt invitați să participe gratuit la training

Barmani din orașele Ungheni, Bălți și Cahul au beneficiat de un training gratuit în cadrul primului Cocktail Masterclass “BARMANIA” din țară. Participanții au aflat despre noi trucuri din segmentul bartending-ului, au avut posibilitatea să facă cunoștință cu noile tehnologii din domeniu, dar și cu noile tendințe. Proiectul este organizat de Asociația Națională a Restaurantelor și a Localurilor de Agrement din Moldova „MĂR”.

Aproape 70 de barmani au participat până acum la Cocktail Masterclass “BARMANIA”. În cadrul trainingurilor, cunoscutul barman Dmitry Poli a povestit care sunt ultimele tendințe din lumea cocktailurilor, iar participanții au avut posibilitatea să aplice în practică cunoștințele acumulate.

Vlad Radcenco, care activează în calitate de barman într-un local din Bălți, a menționat că orașele din Moldova au nevoie de astfel de proiecte:  

“Mi-a placut mult Masterclassul care s-a desfășurat în orașul nostru. Dimitry Poli este tare bravo și un adevărat profesionist în domeniul bartending-ului, ne-a povestit în detalii unele aspecte mai puțin cunoscute din istoria cocktailurilor, ceea ce cu adevărat ne-a impresionat. Nouă ne lipesc așa fel de evenimente ce ne pot dezvolta. Suntem deschiși și participăm la ele cu mare drag. Un mare mulțumesc celor care au venit cu acestă inițiativă de a organiza acest proiect! Îi îndemn pe toți doritorii, care au ocazia să partice la Masterclass-ul Barmania, să se înregistreze la acest masterclass”.

Președintele Asociației Naționale a Restaurantelor, Aneta Zasavițchi, a declarat că masterclass-ul s-a bucurat de popularitate, iar acest lucru denotă faptul că organizarea activităților de instruire pentru personal este indispensabilă.

“Ne bucură, în primul rând receptivitatea proprietarilor de localuri, care ne-au susținut în organizarea acestor training-uri, dar și faptul că participanții au fost foarte activi. Cafenelele și restaurantele din țară au un potențial foarte mare, iar dezvoltarea sectorului va permite atragerea clienților la nivel local și va contribui la îmbunătățirea turismului.”, a menționat Aneta Zasavițchi.

Cocktail Masterclass “BARMANIA” se va desfășura în mai multe orașe din țară, până la finalul anului 2019. Următoarele training-uri se vor desfășura în următoarele locații:

  • Comrat, 5 decembrie – restaurantul Boulevard CafeBa
  • Orhei, 12 decembrie – restaurantul Select Lounge
  • Edineț, 13 decembrie – restaurantul BomonD
  • Tiraspol, 20 decembrie – restaurantul Toscana

Mai multe detalii despre masterclass puteți afla printr-un e-mail la adresa electronică [email protected], sau la numărul de telefon 068 666 333.

Al doilea cocktail Master class „BARMANIA” s-a desfășurat la Bălți

Prieteni, avem video de la al doilea cocktail Master class „BARMANIA”, care s-a desfășurat la Bălți! ?? ? A fost frumos! Va mulțumim, tuturor, pentru prezență și implicare!

Gepostet von MĂR am Mittwoch, 27. November 2019

Telegram