Cartego Bookstore anunță deschiderea expoziției de artă „Lullaby for Pain”, semnată de artistă Nadia Izosimova
Начало: 23/08/2023 - 18:00
Место: Cartego, Vlaicu Pârcălab, 2
Цена: -

Cartego Bookstore anunță deschiderea expoziției de artă „Lullaby for Pain”, semnată de artistă Nadia Izosimova (n. 1988). Această expoziție aduce în prim-plan conceptul de căutare a alinării și protecției în fața durerii, evocând sentimentele profunde ale rugăciunii și ale creației, într-o lume îndurerată. Vernisajul va avea loc la data de 23 august, începând cu ora 18:00, la Cartego Bookstore, situat pe strada Vlaicu Pârcălab nr. 2, Chișinău.

Expoziția cuprinde aproximativ 30 de lucrări de artă care traversează diferite medii artistice, inclusiv broderie, pictură, obiecte de artă și instalații impresionante. De asemenea, evenimentul va include un video-performance semnat de artistă, prin intermediul căruia Nadia Izosimova își exprimă căutarea interioară a sensului și a împăcării într-un mod unic și captivant.

Nadia Izosimova, cu spiritul său vizionar, reușește să creeze o atmosferă plină de emoție și introspecție. În spatele fiecărei lucrări stă o poveste care transcede granițele artei și atinge corzile sensibilității umane. Conceptul expoziției, așa cum a fost formulat de artistă însăși, ilustrează modul în care durerea poate fi înlăturată prin intermediul creației și al căutării de sens.

Lullaby for pain
Artist: Nadia Izosimova

Durata expoziției: 23 august – 17 septembrie 2023

Telegram