Botanical Weekend
Начало: 14/10/2023 - 13:00
Место: Grădina Botanică
Цена: 100-600 MDL
Toamna nu se numără bobocii, ci edițiile de Botanical Weekend. Știm că v-a plăcut cum a ieșit prima ediție, așa că am pus de încă una. Ne dăm întâlnire tot la Grădina Botanică, doar că am adăugat ceva deosebit de verdelicious în cutia cu experiențe:
NOU! Șase sere e bine, dar șapte e și mai bine! Vom explora și sera de iarnă a Grădinii Botanice, care este un fel de Daenerys al acestui eveniment. Va trona cu grație printre plante. Și asta nu e tot.
Facem loc și de o petrece în sera de iarnă. Și nu oricum, dar așa cum se cuvine: cu un DJ, cu show de lumini și băuturi bune. Așadar, dansul și distracția sunt o certitudine.
Continuăm cu plimbări recreative în cele șase sere și tururi ghidate alături de botaniști cu zeci de ani de experiență, angajați ai Grădinii Botanice. Tururile vor fi disponibile în română, rusă și, de data aceasta, facem și în engleză! (Maxim 20 de participanți per tur).
Pregătim cadouri thank you cards pentru voi, pe care le vom ascunde și va trebui să le găsiți. Abilitățile de detectiv vor fi puse la încercare.
Cu ajutorul AI, vom pune la dispoziții informații audio despre plante, ce vor putea fi ascultate prin scanarea codului QR.
Târg de ghivece și consultații gratuite din partea Floral Soul (+ bonusuri)
De pus în agendă: 14-15 octombrie, între 13:00 și 22:00
Biletele pot fi procurate doar pe website-ul Floral Soul. Vezi tipurile de bilete aici: https://floralsoul.md/catalog/
Vă așteptăm la un eveniment care să bifeze o experiență botanică educativă și culturală unică, atât pentru copii și adulți

Telegram