Vrei să schimbi mobilierul în casă? Vezi unde în Chișinău poți găsi mobilă de calitate
Telegram

În ziua cotidiană, în Moldova, piața mobilierului este foarte vastă. Totuși, când vine vorba de schimbarea mobilierului, nu mereu știi unde poți găsi mobilă de calitate sau la ce showroom de mobilă din Chișinău să apelezi. Salonul de mobilă de designer Bellona oferă o gamă largă de mobilier care îți poate reflecta individualitatea și îți poate oferi confortul necesar ție și familiei tale.

Ce vei obține dacă te adresezi anume la Bellona?

Calitate testată în timp

Se oferă o garanție de 12 luni pentru toată mobila achiziționată, inclusiv mobilă moale sau mobilă pentru dormitor. Seturile de mobilier și accesoriile cumpărate îți vor servi mulți ani, deoarece mobila este confecționată numai din materiale hipoalergenice de înaltă calitate.

Design individual

De regulă, crearea mobilierului la comandă, este  o procedură costisitoare și consumatoare de timp. Dar și comanda mobilei gata făcute, care include alegerea designului, măsurările camerei și alegerea din sute de modele posibile, necesită mult timp și efort. Pe baza dorințelor tale designerii vor selecta piese de mobilier și accesorii care vor forma o singură compoziție și se vor încadra armonios în decorul camerei.

Nivel ridicat de serviciu

Fiind oriunde în Moldova, poți să cumperi mobilier în internet magazin. Comanda se livrează gratuit în orice regiune a țării, cât mai curând posibil. În plus, ai posibilitatea să achiziționezi mobila chiar și în rate.

Sortiment bogat

În showroom-ul de mobilă din Chișinău Bellona vei putea găsi tot de ce ai nevoie pentru a te bucura de un maxim confort. Mobilier pentru copii și adulți, seturi separate și concepte complete, covoare, oglinzi, lămpi, saltele, tăblii, accesorii, mobilier de grădină, etc.

Fiecare articol de mobilier îndeplinește toate criteriile sus menționate, astfel încât poți fi sigur de calitatea oricărui produs. Showroom-ul Bellona este relativ printre magazinele de mobilă din Chișinău, însă la nivel internațional, aceasta este un brand cu renume și se află în topul liderilor mondiali ai producătorilor de mobilă.

De la stilul elegant și clasic, până la cel modern și avangardist. În nuanțe liniștite sau vibrante și îndrăznețe. Din piele ecologică sau stofă. Fiecare își va găsi cu siguranță ceva pe placul său și nu va pleca cu mâna goală.

Așadar dacă ești în căutarea unui magazin de mobilă în Chișinău la prețuri accesibile și calitate pe măsură, showroom-ul Bellona îți stă mereu la dispoziție. În plus, dacă ai nevoie de sfaturi și ajutor în alegerea mobilei, specialiștii noștri sunt mereu gata să te ajute pe adresa str. Calea Orheiului, 120. Împreună vom alege mobila ideală pentru casa ta.

BELLONA – mobila care te inspiră!

Telegram