Fashion Report: Ce purtăm în sezonul toamnă-iarnă 2018-2019
Telegram

Colecțiile de haine din magazinele „Aridon” se întrec în tot felul de idei și propuneri pentru garderoba feminină în sezonul rece 2018-2019. Fie că readuc în primplan tendințe uitate și le reîmprospătează, fie prezintă noutăți ce merită să le porți cu toată încrederea, piesele vestimentare din noua colecție se potrivesc de minune femeilor care vor să arate stilat în fiecare zi.

Imprimeul floral

Dacă printul floral era un mustpentru sezonul cald, de ce să nu simțim vibrația acestuia și iarna? Fie că optezi pentru imprimeu masiv sau micro, important este să îl asortezi armonios. Sezonul rece nu mai înseamnă culori sobre și tendințe monocrome, dar se oferă prioritate culorilor mustoase și vivace.

Stilul western

Pălării masive, cămăși cu influență masculină, franjuri, culori de maro, grej sau negru se regăsesc în outfituri stylish pentru sezonul rece 2018-2019. Îndrăznește să le asortezi cu ciocate, cizme până la gleznă sau cizme over the knees. Vei arăta sexy și stilată. Îndrăznește!

Culori vibrante

Nuanțele elecrizante de neon, albastru cobalt, roz fucsia aduc aminte de tendințele anilor ’90, când stilul tehno făcea lege. Piese vestimentare precum capa, imitațiile de blană, trenciurile din piele, parka sau geaca matlasată vor cuceri fashionistele în acest sezon.

Elemente artistice

Revoluționarii ani ’60 revin în forță cu imprimeuri rebele, îndrăznețe și foarte colorate. Eșarfele sunt cele care vor da tonul în materie de accesorii. Carourile, influențele hippie, dar și elementele strălucitoare vor dicta tendițele din acest sezon rece.

Vino la Aridon să te bucuri de cele mai noi tendințe ale toamnei!

Telegram